Horoscop: Ce modele de tatuaje ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Odată ce ai luat decizia de a-ţi face un tatuaj, urmează o altă decizie şi mai grea: ce model de tatuaj îţi va marca pielea de acum înainte? Dacă ai ajuns în acest impas, înseamnă că eşti deja conştientă că tatuajul tău nu se va şterge ca o literă greşită cu radiera şi că există posibilitatea să fii catalogată de oameni drept rebelă, mai ales că la femei tatuajul are de obicei conotaţii negative. Dincolo de asta, te ajutăm să ieşi din impas cu câteva idei de tatuaje în funcţie de zodie, care şi s-ar putea potrivi.

RomaniaTV.net
29 mart. 2016, 13:37
Horoscop: Ce modele de tatuaje ţi se potrivesc în funcţie de zodie

Sigur ca oamenii sunt diferiti si in functie de lucrurile care te definesc, poti alege orice imagine vrei sau orice mesaj care sa iti marcheze trupul. Totusi, am pregatit pentru tine o lista cu tatuaje care ti se potrivesc in functie de horoscop si poate asta iti va usura decizia.

Modele de tatuaje pentru zodia Berbec

Esti prima in zodiac, si asta spune multe despre tine. Tintesti mereu spre primul loc, si asta inseamna ca iti asumi riscuri, esti facuta din ambitie, ai entuziasm, dar te plictisesti cam repede. Asta inseamna ca ai nevoie de un model de tatuaj care sa ti se pare special de fiecare data cand il privesti.

The tree of life (Copacul vietii – n.r.) cu o tenta personalizata care sa se potriveasca spiritului creativ al berbecului si un citat motivational care sa ii dea mereu impulsul de care ai nevoie, s-ar potrivi de minune.

Daca vrei ceva mai colorat, cu un mesaj mai profund si un aer mistic, poti alege un copil desenand cu o pana: simbol al ambitiei, creativitatii si magiei.

Citeşte şi  HOROSCOP: Top 5 cele mai cochete zodii – Leoaicele sunt cele mai focoase

Modele de tatuaje pentru zodia Taur

Daca esti nascuta sub semnul Taurului, inseamna ca esti o femeie calma, echilibrata si tandra. Spre deosebire de semnul zodiacal precedent, esti linistea intruchipata si foarte greu iti iesi din pepeni. Ai nevoie de un tatuaj care sa iti scoata in evidenta linistea interioara, cu siguranta nu va fi ceva ostentativ sau foarte colorat, poate o pana in vant, simbol al puterii zeilor aerului sau un diamant discret pictat in locuri putin vizibile.

Femeile Taur sunt foarte puternice, aproape nimic nu le poate dobori, si oricat de greu incercate ar fi, se ridica si recladesc totul cu calm si sarguinta. Cuvantul „diamant” vine din grecescul „invincibil” – orice ai face, diamantul nu poate fi distrus. Este fara indoiala semnul puterii care te caracterizeaza daca te-ai nascut sub semnul Taurului.

Citeşte continuarea pe divahair.ro