HOROSCOP: Ce să nu-i spui în pat, în funcţie de zodia lui

Sunteti la inceputul relatiei? Fii foarte atenta la cuvintele pe care i le adresezi iubitului tau in pat.

RomaniaTV.net
16 iul. 2014, 11:15
HOROSCOP: Ce să nu-i spui în pat, în funcţie de zodia lui

Daca vrei sa stii de ce cuvinte trebuie sa te feresti, mai ales cand sunteti in pat, afla care sunt sensibilitatile lui, in functie de zodia in care s-a nascut.

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbecului este viril si nerabdator in pat. Cu toate acestea, nerabdarea nu ii sporeste performantele. Daca nu ai fost pe deplin satisfacuta, evita sa-i spui ceva de genul: „Ai fost pe-aproape dar nu-i nimic, data viitoare va fi mai bine!” Altfel, orgoliul lui va primi o grea lovitura.

Taur

Barbatul Taur este foarte romantic si pasional. Isi doreste in primul rand sa te satisfaca si se dedica acestui lucru, fiind printre putinele semne zodiacale care pun pret pe preludiu. Apreciaza asta si in niciun caz nu ii spune: „Ma doare capul, hai sa o lasam pe alta data!” atunci cand el are chef de sex.

Gemeni

Daca iubitul tau este in zodia gemenilor, stii deja ca este o persoana jucausa si lipsita de inhibitii. Nu este adeptul relatiilor lungi, insa se bucura de placerea partenerei si nu se lasa pana nu o vede epuizata. Dupa o partida intensa, intrebari de genul: „Iti plac copiii?” sau „Te vezi casatorit cu mine?” vor fi un impuls pentru ca nestatornicul geaman sa-ti dea papucii.

Citeşte continuarea pe ELE.RO