HOROSCOP: Ce şanse aveţi să vă mutaţi împreună, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP: Dacă ai o relaţie de ceva vreme, dar iubitul tău încă nu ţi-a propus să vă mutaţi împreună, nu trebuie să te îngrijorezi. Fiecare bărbat ştie când trebuie să facă acest pas, iar de cele mai multe ori acesta analizează foarte bine situaţia.

RomaniaTV.net
23 ian. 2014, 10:25
HOROSCOP: Ce şanse aveţi să vă mutaţi împreună, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP: O mare parte a comportamentului sau si a deciziilor pe care le ia sunt influentate de zodia care-l guverneaza.

Asadar, afla ce sanse aveti sa va mutati impreuna, in functie de zodia lui:

HOROSCOP: Berbec

Barbatul din zodia Berbec este foarte incapatanat si in mod sigur daca ar fi sa se mute, se va astepta ca totul sa fie „ca la mama acasa”. El trebuie sa se simta in largul lui si in mod sigur nu i-ar placea daca-i vei pune conditii sau il vei presa intr-un anumit fel. Trebuie sa il lasi pe el sa decida cand sa faceti acest pas, dar nu te astepta sa fie prea curand.

HOROSCOP: Taur

Taurul adora confortul si mancarea buna, asa ca nu va pleca prea curand de la mama lui de acasa. Chiar daca aveti o relatie de ceva vreme, trebuie sa-l convingi ca poti tine o casa. In primul rand, trebuie sa stii sa gatesti. Daca vei reusi sa-l impresionezi, in mod sigur el va insista sa va mutati impreuna.

HOROSCOP: Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni adora sa faca schimbari in viata sa, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta mutatului impreuna. Ai putea fi surprinsa atunci cand el iti va propune acest lucru, desi aveti doar cateva luni de cand sunteti intr-o relatie. Viata cu el ar putea fi foarte simpla si frumoasa, atat timp cat exista comunicare intre voi.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.