Horoscop: Ce-şi doreşte iubitul tău în pat, de Valentine’s Day, în funcţie de zodia lui

Se apropie Valentine's Day şi în mod sigur te-ai gândit la ceva special, pentru tine şi iubitul tău. Indiferent că în acea zi vei dori să pregăteşti ceva pompos sau că vei opta pentru o cină elegantă, romantică, este clar că seara se va încheia în pat, iar pentru asta trebuie sa fii pregătită.

RomaniaTV.net
04 feb. 2014, 09:54
Horoscop: Ce-şi doreşte iubitul tău în pat, de Valentine’s Day, în funcţie de zodia lui

Nu este cazul sa-l pui „la munca”, ci mai degraba ar trebui sa-i pregatesti ceva special, pentru ca amandoi sa aveti parte de o seara romantica de neuitat.

Tine cont si de caracteristicile zodiei lui, pentru a-ti da seama ce-si doreste iubitul tau in pat:

Berbec

De Valentine’s Day barbatul Berbec in mod sigur se asteapta la o seara pe cinste. Chiar daca nu este cel mai bun la capitolul comunicare si se asteapta ca tu sa-ti dai seama ce-si doreste in pat, trebuie sa fii pe masura asteptarilor sale. Pentru a afla ce ii place exact, va trebui sa te zbati putin, asta daca iti doresti sa ai parte de o partida buna de sex.

Citeşte şi Valentine’s Day se apropie: Descoperă idei de cadouri pentru EL

Taur

Barbatul nascut in zodia Taur se asteapta sa fii cel putin la fel de pasionala ca si el, iar de Valentine’s Day in mod sigur se asteapta la o partida grozava de sex. Adora sexul si traieste pentru el si tocmai de aceea are asteptari foarte mari de la tine. Cu atitudinea potrivita te vei bucura in mod sigur de cea mai buna seara alaturi de el.

Horoscop: Cum să-i pregăteşti cel mai grozav Valentine’s Day, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Pentru barbatul Gemeni, sexul este un sport al mintii, iar de Valentine’s Day in mod sigur nu va face exceptie. Ai putea sa-i propui un mic joc, in care el sa „lupte” pentru a ajunge la „fructul interzis”. Cu el trebuie sa fii deschisa si dispusa sa-i acorzi tot timpul de care el considera ca are nevoie.

Citeşte restul horoscopului de Valentine’s Day pe Ele.ro.