Horoscop: Ce tactici foloseşte ca să te împace, în funcţie de zodia lui

Cât de uşor ar fi dacă în relaţia de cuplu lucrurile s-ar desfăşura normal, fără certuri. Însă, din când în când, o mică dispută are rolul ei benefic, iar împăcarea trebuie să fie pe măsura disputei.

RomaniaTV.net
04 nov. 2013, 10:12
Horoscop: Ce tactici foloseşte ca să te împace, în funcţie de zodia lui

Un cuplu certaret va rezista mai mult timp, pentru ca certurile si impacarile tumultoase reprezinta vitalitatea unui cuplu.

Poti afla la ce tactici va apela iubitul tau ca sa te impace, in functie de zodia lui:

Berbec

Barbatul Berbec este foarte incapatanat de fel si rareori va recunoaste ca a gresit. Mai degraba prefera ca impacarea sa vina de la sine, decat sa ia atitudine. Insa, atunci cand isi va da seama de gravitatea faptelor sale, fii convinsa ca va incerca sa te impace in toate felurile posibile, va fi aproape sa-ti cada la picioare doar pentru a-l ierta.

Citeşte şi Horoscop: Cum îl poţi face să fie mereu al tău, în funcţie de zodia lui

Taur

Barbatul Taur adora sa se contrazica si va profita chiar si de cea mai mica disputa pentru a-si impune punctul de vedere. Fiind foarte vorbaret din fire, el va incerca sa te convinga ca tu esti cea care a gresit. Mai mult, iti va ignora excesele de furie si te va lasa sa realizezi singura ca cearta nu isi are rostul.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni este dependent de socializare, tocmai de aceea in majoritatea disputelor el va fi cel care va vorbi. Va incerca sa-ti explice pe toate partile unde ai gresit tu si, eventual, iti va propune un „plan” pe care amandoi sa-l respectati pentru a nu mai ajunge intr-o astfel de situatie.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce fel de partener ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Rac

Barbatul nascut in zodia Rac este sensibil si atent, tocmai de aceea in cazul in care apare o disputa intre voi, nu trebuie sa-ti faci griji. Pana sa te gandesti cum sa remediezi situatia, el va gasi solutia. Te va rasfata cu cele mai fine dulciuri si iti va cumpara florile preferate, doar pentru a-l ierta.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce zodii înşală cel mai des

Leu

Barbatul Leu considera ca totul se rezuma la bani. Chiar daca este foarte implicat in relatia cu tine si te iubeste, el nu va exclude cumpararea unui cadou scump pentru a se impaca cu tine. Asta pentru ca nu se pricepe foarte bine la comunicare si intotdeauna va alege calea cea mai simpla pentru a-ti recastiga increderea.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.