Horoscop: Cea mai intimidantă femeie din zodiac

Poate i-ai invidiat caracterul, personalitatea, încrederea în sine și prezența ei aparent impecabilă. Pare să știe întotdeauna ce-și dorește, este foarte concentrată atunci când își face planuri pe termen scurt sau pentru toată viața. Pare femeia care nu dă greș niciodată și te intimidează.

RomaniaTV.net
12 feb. 2016, 10:17
Horoscop: Cea mai intimidantă femeie din zodiac

Toate aceste trăsături puternice, spun astrele, sunt specifice femeii născute în zodia Capricorn. Cele născute în perioada 21 decembrie-19 ianuarie pot părea stoice, de piatră, însă, în realitate sunt persoane extraordinare, foarte iubitoare și sensibile. Acest lucru îl observă doar oamenii care ajung să cunoască foarte bine femeia-Capricorn.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii de femei care sunt îngeri păzitori. Sunt o minune pentru orice bărbat

Iată de ce femeia-Capricorn este femeia cea mai intimidantă din zodiac

În viață

Există un motiv pentru care capra care urcă un munte este simbolul Capricornului. Acestea vor să fie tot timpul cele mai bune în tot ceea ce fac și să ajungă cât mai sus se poate. Nu sunt totuși echilibrate în viață: pentru ei doar un domeniu merge foarte bine.

Dacă au viață profesională perfectă, nu au parte de iubire pe plan sentimental și invers. Femeia-Capricorn are o viziune de ansamblu asupra vieții ei și știe foarte bine ce are de făcut pentru a-și îndeplini aceste obiective.

Citeşte mai mult pe unica.ro