Horoscop: Cea mai mofturoasă zodie. Nu îi convine nimic şi are mereu pretenţii exagerate

Probabil fiecare dintre are prieteni mai mofturoși sau au cunoscut persoane care au un astfel de comportament. În anumite situații, astfel de persoane cărora nu le convine nimic și au mereu peretenții exagerate devin foarte enervante și destul de greu de suportat. Conform astrologilor, această trăsătură este mai pregnantă la anumite anumite semne zodiacale.

RomaniaTV.net
03 ian. 2017, 09:20
Horoscop: Cea mai mofturoasă zodie. Nu îi convine nimic şi are mereu pretenţii exagerate

Astfel, una dintre cele mai mofturoase zodii este Fecioara, iar pentru mulți care cunosc astfel de persoane, s-ar putea ca această informație să nu fie deloc surprinzătoare.

Așadar, pentru zodia Fecioară parcă nimic nu este suficient de bun, iar pretențiile ei exagerate se manifesta mai ales în privința ordinii și a curățeniei.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii de femei care pun alte relaţii în pericol

Dacă ai planificat o vizită sau excursie împreună cu o Fecioară, ar trebui să te aștepți ca această nativă să atingă cu dezgust suprafaţa mobilei dintr-o încăpere şi să critice totul legat de organizarea şi igiena casei sau hotelului, chiar dacă este unul de lux. Acesta este doar una dintre observațiile ei acide, pentru că vei afla că are o mulțime de alte mofturi.

Fecioarei nu îi place orice tip de mâncare, nu îi plac cadourile primite și are mereu ceva de comentat la adresa persoanelor din jur, pe care mereu încearcă să le schimbe prin critică, considerând de fapt că ea doar vrea să îi ajute.

Citeşte mai mult pe avantaje.ro