HOROSCOP: Cea mai vizibilă calitate a fiecărei zodii

Descoperă care este cea mai tare calitate a zodiei tale ca să ştii de ce te admiră prietenii şi cunoscuţii tăi. Învaţă să pui această calitate definitorie în valoare.

05 aug. 2013, 08:27
HOROSCOP: Cea mai vizibilă calitate a fiecărei zodii

Berbec
Energia debordantă este cea pentru care te admiră toată lumea. În plus, compeţitia este cea care te motivează să faci orice ţi-ai propus.

Taur
Stabilitatea este punctul tău forte. Eşti un om de încredere, diplomat şi acest lucru te apropie de majoritatea persoanelor cu care intri în contact.

Gemeni
Creativitatea ta este una fără limite. Pentru acest lucru eşti mereu admirată, deoarece ai întotdeauna foarte multe idei şi reuşeşti să scoţi multă lume din impas.

Rac
Firea ta afectuoasă te apropie de oricine, iar dacă cineva are nevoie de ajutor tu vei fi punctul de sprijin.

Leu
Eşti una dintre cele mai descurcăreţe zodii. Indiferent cât de greu ţi-ar fi, vei găsi întotdeauna o porţită de ieşire care te va scoate din impas.

Fecioară
Perseverenţa este o calitate care te defineşte. Îţi doreşti ca totul să iasă perfect, iar tu depui tot efortul şi munceşti cu seriozitate până când eşti mulţumită de rezultat.

Balanţă
Firea ta caldă şi bunătatea interioară te fac să fii iubită de toţi cei care te înconjoară.

Scorpion
Atunci când vine vorba despre familie, Scorpionii devin foarte protectori. Nu vor permite nimănui să facă rău vreunui membru al familiei.

Săgetător
Sinceritatea este calitatea care te defineşte. Pentru acest lucru eşti apreciată de toţi prietenii care apelează cu încredere la tine atunci când au probleme.

Capricorn
Eşti cel mai harnic om din lume. De aceea vei obţine tot ce-ţi doreşti, însă doar prin munca ta. Eşti apreciat de toţi pentru energia ta.

Vărsător
Eşti o persoană amuzantă şi doar prin simpla ta prezenţă lumea se binedispune. Compania ta este căutată de toţi prietenii, deoarece îi faci mereu să râdă.

Peşti
Ai capacitatea de a te bucura de orice lucru mărunt care se întâmplă în viaţa ta.


loading...