Horoscop: Cei mai buni taţi din zodiac. Nimeni nu este ca ei

Unii bărbaţi se descurcă mai bine în postura de tată, în timp ce alţii sunt un pic mai neîndemânatici şi li se pare un pic mai dificil rolul de tătic. Iată care sunt zodiile în care se nasc unii dintre cei mai îndemânatici taţi.

RomaniaTV.net
15 nov. 2016, 13:30
Horoscop: Cei mai buni taţi din zodiac. Nimeni nu este ca ei

Berbec

Foarte protector, tatii din zodiac Berbec merg pana in panzele albe pentru binele bebelusului lor. Nu le pasa de noptile nedormite si fac orice sa le fie bne micutilor. Cand cel mic creste, fac tot posibilul sa ii ofere tot ceea ce este mai bun si nu se uita la bani. Este generos si atent cu cel mic. Pe de alta parte, are reguli stricte, pe care copilul trebuie sa le respecte.

Citeşte şi  Horoscop: Cum îţi transmite un bărbat că te iubeşte, în funcţie de zodia lui

Rac

Bland si rabdator, tatal Rac isi va ajuta sotia la cresterea copilului inca de la nastere. Va schimba scutece si ii va calma crizele de plans. Este foarte afectuos cu copilul, ii va oferi toata dragostea de care are nevoie. Ii va satisface si capriciile adolescentei, insa cu masura. Un barbat Rac va pune intotdeauna pe primul plan nevoile copilului sau si il va ajuta de fiecare data.

Leu

Atent la nevoile copiilor, barbatul din zodiac Leu este un parinte exemplar. Isi ajuta partenera la crestere si educatia copiilor fara sa clipeasca. Este calm si ii incurajeaza pe cei mici sa isi exprime opiniile, sa aiba personalitate si sa nu se teama de nimic. Astfel, le insufla o mentaliate de invingatori.

Citeşte continuarea pe studentie.ro