HOROSCOP: Cele mai ascunse dorinţe ale zodiilor

Te-ai întrebat vreodată ce dorință ascunsă e mai presus de toate nevoile pe care le ai și te face să te gândești la ea zi și noapte? În funcție de semnul zodiacal, există anumite dorințe arzătoare care ne fac să devenim extrem de ambițioși și să dăm totul pentru a le îndeplini!

RomaniaTV.net
16 mai 2018, 09:25
HOROSCOP: Cele mai ascunse dorinţe ale zodiilor

Berbec

Cea mai mare dorință a ta este să devii un lider. Îți place să conduci totul și vrei ca cei din jur să te asculte și să ți se supună. În plus, îți dorești să obții o mulțime de lucruri mărețe în viață cum ar fi o carieră de succes, mulți bani, un statut social, o casă luxoasă și multe altele ce țin de aspectul material.

Taur

Înăuntrul tău zace o dorință pe care nu vrei să o împărtășești cu nimeni. Este aceea de a avea o siguranță în tot ceea ce faci, lucru care e destul de greu de îndeplinit. De ce mai putem fi siguri în prezent? Nici măcar de noi înșine, însă tu nu te dai bătută niciodată și speri că într-o zi vei găsi acea siguranță de care ai nevoie.

Gemeni

Este foarte ușor pentru cei din jur să îți ghicească până și cea mai ascunsă dorință din adâncul sufletului tău, căci aceasta are legătură cu distracția. După cum te cunoști prea bine, ești o persoană dornică de aventuri, care și-ar dori să cunoască o mulțime de persoane lângă care să trăiască foarte bine. În viziunea ta, lucrurile serioase se lasă pe mai târziu.

Descoperă dorința ascunsă a zodiei tale pe clickpentrufemei.ro.