HOROSCOP: Cele patru zodii care au parte doar de relaţii nefericite

O relație nu înseamnă doar clipe de bucurie și zâmbete de fericire. În construirea ei este nevoie de multă comunicare, dar și de compasiune și înțelegere. Doar în acest mod se trece mai ușor peste clipele tensionate, iar relația funcționează! 

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 14:13
HOROSCOP: Cele patru zodii care au parte doar de relaţii nefericite

Totuși, anumite zodii nu reușesc să dea dovadă de trăsăturile de mai sus, fapt ce le face să se simtă nefericite în relațiile pe care le au.

Cele 4 zodii despre care vei afla în cele ce urmează se pun pe primul loc, dar au și așteptări exagerate din partea persoanei iubite. Tocmai din acest motiv nu reușesc să se înțeleagă cu cel drag și să se bucure de fiecare clipă petrecută împreună. Ești curioasă despre cine este vorba?

Citeşte şi Horoscop 2018: De ce tip de iubire vei avea parte în anul care urmează

Capricorn

Capricornul este genul de persoană care își va pune întotdeauna nevoile pe primul loc și care își va petrece mult timp pentru a găsi noi modalități prin care să fie fericit. Totuși, acest lucru îl face, în mod ironic, să fie destul de nefericit într-o relație și să nu aprecieze micile detalii. Acest nativ visează la o dragoste ca în povești, ceea ce îl determină să irosească clipele de iubire pe fantezii.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile de femei pentru care bărbaţii ar face orice

Pești

Peștii sunt adesea nefericiți într-o relație deoarece au impresia că toată lumea trebuie să fie la fel de bună ca ei. Acestui nativ îi este foarte greu să treacă peste momentele în care încrederea îi este pusă la încercare, dar și peste clipele în care are parte de dezamăgiri. Peștii trebuie să învețe că într-o relație mai există și momente mai puțin plăcute și că doar dacă trec ușor peste acestea poate avea o relație fericită.

Citeşte continuarea pe DivaHair.ro.