Horoscop CHINEZESC. Ce zodii au noroc la bani în luna noiembrie, potrivit astrologului Marian Golea. Nativii intră în perioada lor de glorie

Marian Golea dezvăluie ce zodii vor fi binecuvântate în luna noiembrie. Nativii stau bine la capitolul finanțe și au parte de o perioadă extraordinară.

22 oct. 2023, 22:57
Horoscop CHINEZESC. Ce zodii au noroc la bani în luna noiembrie, potrivit astrologului Marian Golea. Nativii intră în perioada lor de glorie
Horoscop chinezesc Marian Golea. Ce zodii au noroc la bani în luna noiembrie

Marian Golea, specialist în astrologie chinezească, dezvăluie ce zodii au noroc la bani în luna noiembrie. Nativii vor da lovitura în plan financiar. Urmează o lună de Câine, care le oferă putere unor persoane care nu o folosesc în scop pozitiv, a dezvăluit astrologul în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Horoscop chinezesc. Zodii cu noroc la bani în noiembrie

Șobolan

E o perioadă proastă pentru că Cocoșul este dușman și mai vine și Steaua 5 care aduce o distrugere totală. Vin dificultăți în a pune în aplicare unele planuri. N-are sens să semnați contracte.

Bivol

Sunt două stele proaste, dar cu toate astea noiembrie e o lună bună. Multe lucruri se transformă în victorii, primesc bani. Mare atenție, la mâncare și conflictele cu ceilalți, la certuri.

Citește și: Acestea sunt cele mai DULCI 3 zodii. Vezi cum arată topul astrologilor!

Tigru

Acest nativ o duce senzațional, dar trebuie să își controleze comportamentul. Se cere o atenție sporită la relațiile de căsătorie.

Iepure

Marian Golea spune că zodia are tendința de a genera noroc. Noiembrie e posibil să fie cea mai bună lună din an, mai ales că prietenul lor secret este la putere.

Dragon

Urmează o perioadă bună din punct de vedere al prosperității, dar apar piedici în a începe planuri noi. Atenție la oportunități. Poți face bani fără probleme.

Șarpe

Cei care nu sunt într-o relație au mari șanse să-și întâlnească sufletul pereche în noiembrie. Sunt multe oportunități la orizont.

Cal

E o lună senzațională, ești marele beneficiar, însă pot apărea mici accidente sau au fost deja. Ești popular și în plus, este o perioadă norocoasă în plan amoros. Poți strânge bani.

Capră

Noroc divin din belșug. Afacerea devine mai bună sau apar avansări la locul de muncă. Tot ce vrei se îndeplinește.

Citește și: Horoscop chinezesc. Top 5 zodii norocoase toată săptămâna!

Maimuță

Ai parte de ajutor divin și nesperat de la oamenii din preajma ta. Noiembrie este despre noroc la învățătură și la a învăța lucruri noi.

Cocoș

E o lună proastă și cu energie foarte scăzută. Marian Golea le atrage atenția acestor nativi asupra sănătății. E un preludiu pentru anul viitor.

Câine

O duci bine, cu noroc și posibilitatea de a-ți îndeplini planurile. Cauți noi activități și e foarte posibil să îți învingi competitorii.

Mistreț

Steaua 5 este cea care te caracterizează. În mod normal o duci rău, doar că luna noiembrie este una extraordinară. E o perioadă foarte bună.