Horoscop chinezesc. Top 5 zodii norocoase toată săptămâna!

Uneori, norocul este de partea ta. Alteori, nu este. Cinci zodii chinezești pot fi sigure că vor avea o săptămână fabuloasă.

22 oct. 2023, 16:14
Horoscop chinezesc. Top 5 zodii norocoase toată săptămâna!

Horoscop chinezesc.  În primul rând, iată mesajul norocos pentru toată lumea. Uneori, trăim vremuri în care roadele muncii noastre sunt ușor de recoltat. Alteori, trebuie să ne adaptăm la schimbările din jurul nostru și să le valorificăm în beneficiul nostru, ca o moară de apă construită lângă un râu cu viteză. Lasă-ți intuiția să te ghideze către cea mai bună soluție, în funcție de anotimpul în care trăiești.

Cei cu vise mari sunt atenționați să fie atenți cu cine se înconjoara. Uneori, dușmanii pot veni la tine sub formă de binevoitori, doar pentru a-ți dărâma visele și a-ți distruge stima de sine atunci când găsesc o breșă în armura ta. Norocul nu te poate favoriza dacă permiți oamenilor rai să conducă adăpostul. Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în această duminică.

Horoscop chinezesc: 5.  Capra
(1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Norocul campionului

Norocul va fi de partea ta dacă participi la o competiție în această perioadă, fie că este vorba despre un eveniment sportiv, un examen de admitere sau un interviu de angajare. Fă-ți partea și lasă restul în voia sorții. Ți-ai asigurat spatele. Dacă te simți stresat, poți purta o monedă de aur pentru un plus de noroc. Nu iti face griji dacă nu ai acces la unu. Poti purta și o monedă de aur din ciocolată. Este simbolul care îți va spori norocul.

Cinci zodii primesc sprijin total din partea Divinității în 2024. Schimbări uriașe în primele trei luni pentru o parte dintre nativi

Horoscop chinezesc: 4. Bivol
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Norocul Oracolului
Bivol, norocul tău are o senzație înfricoșătoare. Angajarea în arte divine, cum ar fi tarotul, lectura cu bile de cristal și chiar Ouija îți va aduce noroc. Ai încredere în intuiția ta pe care cale te va duce către norocul tău. Nu este nevoie să folosești plăci Ouija dacă te sperie!

Unii dintre voi au daruri psihice latente care nu au fost dezvoltate. Dacă ai bănuiala că ești tu, umple un castron mare cu apă și stai în liniște pentru un timp în timp ce te uiți în el. Ochii tăi fizici s-ar putea să nu vadă nimic jucat pe suprafața apei, dar ochiul minții tale îți va juca vederea după un timp. Lasă-i să te ghideze în această săptămână.

3. Cal
(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Noroc creativ

Calule, talentele tale creative vor aduce noroc la ușa ta. Așadar, lasă copilul interior să iasă și gândește-te mai departe! Cu cât accesezi mai mult această parte a ta în această perioadă, cu atât rezultatul este mai bun. Nu există limite aici. Poti crea singur sau ca parte a unei echipe. Nu va face nicio diferență pentru norocul tău.

Cele trei „vârste de aur” ale vieții. Lidia Fecioru le explică pe fiecare în parte: „Noi ne așezăm foarte bine în viață după 30 de ani”

Culoarea violet va fi norocoasă pentru tine, la fel și legumele violet, inclusiv vinetele. Îți poți amplifica norocul gătind vinete cel puțin o dată. Purtarea hainelor mov funcționează, de asemenea!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.