Horoscop chinezesc: Cele mai norocoase zile până la finalul anului pentru zodiile chinezești

Fiecare semn al zodiacului Chinezesc are o zi foarte norocoasă înainte de sfârșitul anului 2023. În luna decembrie toate semnele zodiacale chinezești au noroc mai bun după mijlocul lui decembrie decât au avut la început acestei luni.

19 dec. 2023, 07:20
Horoscop chinezesc: Cele mai norocoase zile până la finalul anului pentru zodiile chinezești

Horoscop chinezesc: Iată care sunt zilele norocoase pentru toate cele 12 semne ale zodiacului chinezesc, până la finalul anului!

Șobolan
(1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Ziua cea mai norocoasă: 25 decembrie

Dragă Șobolan, norocul tău în decembrie depinde de ceilalți oameni – cei cu care lucrezi, familia ta și, de asemenea, partenerul tău de viață dacă ești într-o relație serioasă. Atât timp cât există armonie și toată lumea poate lucra împreună și să-și împartă povara, totul va fi bine. Dacă oricare persoană ar încerca să exercite forță asupra celorlalți, totul ar putea să se prăbușească. Poți încerca subtil să influențezi ceilalți, atât timp cât va fi în beneficiul tuturor și va respecta limitele oamenilor. Norocul te va favoriza în acest aspect.

Zodiile care câștigă bani mulți în decembrie. Moșteniri, măriri de salariu și prime uriașe de Sărbători
Culoarea aurie (și și obiecte de aur și bijuterii aurii) va fi norocoasă pentru tine în această lună. Poți, de asemenea, să desenezi simboluri norocoase pe hârtie sau pe un steag de bumbac cu vopsea aurie și apoi să-l atârni în afara casei sau într-o cameră la alegere.

Horoscop chinezesc: Bivol
(1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Ziua cea mai norocoasă: 23 decembrie

Dragă Bivol, norocul tău în decembrie este strâns legat de relațiile tale romantice și interacțiunile cu cei dragi. Atunci când interacționezi cu ei dintr-un loc de daruire și generozitate, norocul te va favoriza mai mult. Asigură-te că generozitatea nu te epuizează, nu te transformă într-un persoană care vrea să mulțumească pe toată lumea sau să te expui la a fi folosit. Asta nu este ceea ce se indică aici. Conectează-te cu centrul inimii tale și vei ști cât de mult să te implici și când să te retragi.

Zodiile pentru care 2024 va fi ca un vis urât. Acești nativi cu greu vor scăpa de probleme
Culorile albastru deschis și bleumarin vor fi norocoase pentru tine în această lună, în special când porți pantofi albaștri. Poți, de asemenea, să-ți aranjezi părul cu șuvițe albastre sau să îi spui stilistului tău să facă ceva interesant cu flori albastre și albe pentru un efect similar.

Horoscop chinezesc: Tigru
(1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Ziua cea mai norocoasă: 29 decembrie

Tigrule, energia norocului în decembrie este extrem de subtilă pentru tine. Ea pregătește terenul pentru un nou capitol să apară în viața ta, dar nu vei observa tot ce se întâmplă în culise. Folosește acest timp pentru a te concentra pe a-ți lega capetele sustrăgătoare și pentru a termina anul într-o notă bună. Ai putea beneficia chiar și de scris o scrisoare sinelui tău mai tânăr din 2022 și să-i spui tot ce ai învățat în acest an și ce sperări ai pentru 2024. Va fi o experiență cathartică și inspiratoare în același timp.

Culoarea roșie va fi norocoasă pentru tine în această lună, la fel și motivele cu tigru. Poți aduce acasă o mască de jucărie moale cu un tigru!

Horoscop chinezesc: Iepure
(1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Ziua cea mai norocoasă: 19 decembrie

Iepure, fii atent la distrageri în decembrie. Norocul te va ghida pe calea potrivită, la oamenii și oportunitățile potrivite, dar poți întâmpina unele neplăceri pe drum care încearcă să te deturneze de la destinația ta reală. Nu te lăsa învins de acestea și nu lăsa să-ți devieze atenția. În schimb, încrederează-te în intuiția ta și rămâi fidel planului tău original. Ai putea beneficia de includerea unui ritual zilnic de respirație în viața ta. Acesta te va împiedica să fii distras reflexiv și te va ajuta să preiei controlul asupra vieții tale.

Culoarea maro va fi norocoasă pentru tine în această lună, la fel și lucrul cu solul și grădinăritul. Nu trebuie să începi un nou hobby, însă! Chiar și olăritul și ceramica intră în această categorie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.