Horoscop chinezesc mai: 5 zodii care vor avea NOROC până la finalul săptămânii

Energia este foarte prețioasă! Cristalele și parfumurile subtile vor lua amploare săptămâna aceasta. Mai mult, dacă vrei să atragi dragostea în viața ta sau manifesti o strălucire, ai grijă totuși la energia ta internă.

10 mai 2023, 06:00
Horoscop chinezesc mai: 5 zodii care vor avea NOROC până la finalul săptămânii

Horoscop chinezesc mai: De multe ori ne blocăm norocul spunând lucruri răutăcioase sau manifestând negativitate. Și dieta noastră are un efect și asupra noastră. Așa că fii mai atent la ceea ce bagi în corpul tău.

Aceia dintre voi care doriți să vă supraîncărcați manifestarea, purtați mai des culoarea roșie sau adăugați roșu în viața voastră într-un fel. Poate cumperi niște oale și tigăi roșii? Sau o cană de cafea roșu aprins.

Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care se vor bucura de noroc până la finalul săptămânii 8 – 14 mai 2023.

Horoscop chinezesc mai  Șarpe
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Noroc în Finanțe

Dacă esti proaspăt căsătorit sau te pregătesti să aduci un copil în familie, vei avea un plus de noroc săptămâna aceasta în domeniul banilor și finanțelor. Universul încearcă să te ajute. Exprimă-ți recunoștința prin câteva gesturi atunci când se întâmplă acest lucru. Dacă ai un altar, poti arde niște tămâie sau poti pune o cană mică de apă pe pervaz peste noapte.

Fereste-te totuși de aroganță și ingratitudine. Mai ales dacă ai pe cineva în familia ta care beneficiază de norocul sau bogăția ta, dar scoate disprețul sau energie îndreptățită în univers.

Citeste si Mihai Voropchievici, horoscop surpriză. Top șase zodii care au al șaselea simț. Care nativ este cel mai înzestrat din listă

Horoscop chinezesc mai Cocoș
(1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Norocos in dragoste

Unii dintre voi se vor îndrăgosti literalmente pana peste cap de cineva în această săptămână. Ar putea fi chiar un actor de dramă TV care la care te uiți cu drag în timpul săptămânii. Energia este foarte bună aici. Se relaxează în ea. Culorile verde și auriu vor fi norocoase pentru tine. Mai ales dacă ai o curea de mătase în acea paletă de culori. Purtarea ținutelor tradiționale ale culturii tale îți vor aduce și noroc în această săptămână. Fii atent și îmbracă-te bine!

Totuși, ferește-te de răufăcătorii care se deghizează in oameni fermecatori. Unii dintre voi s-ar putea să profitați de acest fel. Dacă cunosti semnele bombardamentului amoros, te va proteja de a face o greșeală.

Citeste si Mihai Voropchievici a realizat topul celor mai trădătoare zodii: „Sunt în stare să te mintă fără remușcare”

3. Maimuță
(1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Pur și simplu norocos!

Energia din jurul norocului este foarte bună săptămâna aceasta. Mai ales în relații de prietenie. Așa că, dacă ai o ieșire planificată cu prietenii, așteapta-te să se întâmple lucruri bune în timpul acesteia. Încearcă totuși să te ferești de îndrăzneală. Prea multă energie pe Marte în această săptămână va fi contraproductivă pentru tine și îți va distruge norocul. Și dacă iti poti permite, cumpăra puțin aur sub forma unei monede goale sau un slot. Inscripțiile vor fi contraproductive.

Dacă te gândești să studiezi în străinătate sau să mergi la universitate într-un alt oraș, nu-ți fie frică să părăsești cuibul. Da, o să-ți fie dor de familia ta. Dar această mișcare te va ajuta foarte mult. Aceia dintre voi care vă simțiți înăbușiți acasă, studiile superioare vă vor ajuta să ieșiți de sub controlul persoanei care coordonează familia voastră.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.