Mihai Voropchievici, horoscop surpriză. Top șase zodii care au al șaselea simț. Care nativ este cel mai înzestrat din listă

Iată topul celor șase zodii pe care nimeni nu le poate păcăli. Mihai Voropchieci vine cu horoscopul celor mai intuitivi nativi.

09 mai 2023, 09:17
Mihai Voropchievici, horoscop surpriză. Top șase zodii care au al șaselea simț. Care nativ este cel mai înzestrat din listă
Mihai Voropchievici - Top zodii intuitive

Mihai Voropchievici a realizat un top al celor mai intuitive zodii, care nu pot fi păcălite ușor și care te citesc într-o secundă.

Intuiția ne ajută de multe ori să percepem mai bine ceea ce se va întâmpla, ce urmează să fie sau să intrăm în corespondență cu o persoană dragă sau cu un prieten. Aceasta funcționează în mai multe feluri, fiind ca o sugestie care vine de nicăieri, dar care ne poate ajuta, atât pe noi, cât și pe cei din jur.

Citește și: Mihai Voropchievici a realizat topul celor mai trădătoare zodii: „Sunt în stare să te mintă fără remușcare”

Mihai Voropchievici – Top zodii intuitive

Rac – 

Racii sunt foarte intuitivi, iar conștientizarea puternică a propriilor emoții e foarte subtilă, fiind foarte atenți la vocea lor interioară. Sunt susceptibili la sentimentele altora. Aceștia pot găsi rapid o limbă comună cu cei din jur. Au în jurul lor o aură specială. Oameniii știu că acești nativi le vor înțelege sentimentele sau emoțiile fără prea multe explicații.

Pești – Peștii sunt nativi extrem de creativi. Întotdeauna își urmează intuiția, fără vreun motiv anume. Intuiția îi convinge pe aceștia să conceapă lucruri fantastice. Creativitatea lor vine din suflet, capacitate pe care alții nu o au. Acești nativi sunt foarte sensibili și pot simți dacă se întâmplă ceva, chiar dacă nu există niciun semn. Dacă un nativ din zodia Pești îți spune să ai grijă, trebuie să te consideri norocos. Sunt bun sfătuitori și știu să tragă un semnal de alarmă la momentul porivit.

Citește și: Meteo din bătrâni. „Dacă plouă în mai, avem mălai”. Gromovnicul lui Mihai Voropchievici anunţă vreme de recolte bogate în mai

Scorpion – Scorpionul este foarte intuitiv atunci când vine vorba de alți oameni, fie că îi agreează sau nu. Au capacitatea de a scana oamenii imediat oamenii din jur. Își dau seama într-o clipă cine are are intenții rele. Scorpionii nu pot fi mințiți, așa că ar fi bine să nici nu încerci, pentru că îl veți pierde pentru totdeauna. Au o intuiție atât de bună și vor știi că nu ești sincer, dar nu-ți vor spune asta în față.

Fecioara – Fecioara este foarte atentă la detalii și observă fiecare lucru care se întâmplă în jurul ei.  Dacă ai intrat în atenția acestui nativ, îți va recunoaște adevăratele intenții în doar un minut. Pot observa ceea ce alții nu pot. Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt autocritici. Totul în jurul lor e un mister. Nu se lasă bătuți până nu îți află secretele.

Balanța – Balanațele sunt persoane hipersensibile, mai ales la sinele lor, la gândurile și sentimentele pe care le au. Nu e la fel de critică, dar datorită intuiției sale e conștientă de potențialele pericole din viața lor.

Gemeni – Gemenii sunt nativi sociabili și știu ce să spună pentru a calma oamenii din jurul lor. Mereu știu ce vei spune înainte de a deschide gura. De multe ori îți vor termina propoziția pe care ai începu-o, fără să se gândească la asta.