Horoscop chinezesc pentru fiecare lună din 2014

Anul Calului de Lemn se anunţă benefic pentru cele mai multe dintre semnele zodiacale.

RomaniaTV.net
19 dec. 2013, 15:25
Horoscop chinezesc pentru fiecare lună din 2014

Luna Dragonului: 21 martie – 19 aprilie

Luna Dragonului stă sub semnul focului, ceea ce reprezintă o perioadă dinamică şi plină de pasiune. Cei mai mulţi dintre persoanele născute în această perioadă vor fi îndreptaţi spre viaţa lor sentimentală, scrie Garbo.ro.

Combinaţia dintre patronul de lemn al anului şi Dragonul de foc desemnează o lună foarte intensă, benefică în mod special pentru cei care, până în acest moment, nu şi-au găsit un partener. Acest lucru se poate schimba în prima jumătatate a lunii dragonului.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Dragoste, bani, sănătate. Ce vă prezic astrele pentru Noul An

Luna Şarpelui: 20 aprilie – 20 mai

Sarpele este un semn destul de constant iar combinatia cu patronul anului 2014 arata un moment in care se vor consolida relatiile personale. Legaturile cu rudele se vor intari iar cuplurile stabile vor traversa o perioada foarte romantica.

Pentru cei care si-au gasit un partener mai devreme in luna Dragonului, Sarpele ii va ajuta sa cimenteze lucrurile sau, in orice caz, sa ia o hotarare serioasa cu privire la actuala relatie amoroasa.

Citeşte şi Horoscop ţigănesc 2014. Ce îţi rezervă zodiile gitane în noul an

Luna Calului – 21 mai – 21 iunie

Luna Calului din Anul Calului este o perioada foarte instabila si plina de evenimente neprevazute. De aceea, este nevoie de foarte multa diplomatie. Atentia cade in mod special asupra vietii profesionale, unde se anunta schimbari majore.

Citeşte şi Zodiacul japonez: Află ce semn eşti şi ce personalitate ai

Multi dintre noi vor fi tentati sa isi schimbe locul de munca sub impulsul momentului insa nu va fi cea mai indicata varianta. Pentru o astfel de hotarare importanta este nevoie de o perioada mai lunga de gandire si trebuie sa cumpanim foarte bine intre avantajele si dezavantajele unei asemenea actiuni de amploare.

Prin urmare, in aceasta luna orice decizie trebuie sa fie rezultatul unui proces de gandire indelungat.

Restul horoscopului chinezesc pe fiecare lună din 2014 îl găseşti pe Garbo.ro.