Horoscop CHINEZESC pentru luna IANUARIE 2024. Anca Dimancea dezvăluie care este zodia favorizată care poate face mulți bani

Horoscop chinezesc ianuarie 2024. Anca Dimancea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare.

14 dec. 2023, 23:43
Horoscop CHINEZESC pentru luna IANUARIE 2024. Anca Dimancea dezvăluie care este zodia favorizată care poate face mulți bani
Horoscop chinezesc Anca Dimancea

Anca Dimancea a vorbit despre horoscopul chinezesc pentru luna ianuarie, în cadrul emisiunii Wownews.

Șobolan

El este în elementul lui acum, luna cea mai dinamică pentru ei este luna din mijlocul iernii. Ei pot să dărâme munții acum. Celor care lucrează în vânzări, le pot crește vânzările extrem de mult, cei care au de cumpărat ceva, cei care au de vândut, acum este luna. Deci ei o duc bine, singurul impediment este steaua certurilor, cer foarte mult de la ceilalți, au pretenții, așteptări.

Bivol

Are o perioadă destul de tumultoasă. Ei vor să facă și ce nu pot face, adică să treacă peste munte, o să fie puțin mai greu din anumite puncte de vedere. Blocaje nu sunt, este luna prietenului secret, numai că s-ar putea să aibă o problemă: clachează. Ori nervos, ori nu mai au timp, deci să nu încerce să facă mai multe decât cred că pot duce.

Citește și: Horoscop chinezesc: 4 zodii care vor fi lovite de Cupidon până la finalul lunii decembrie 2023! Nativii au parte de DRAGOSTE cu carul

Tigru

Este destul de favorizat, Șobolanul îl ajută să facă bani sau să clarifice lucruri. S-ar putea să simțiți că nu aveți timpul necesar, nu se întâmplă lucrurile așa cum doriți dumneavoastră, trebuie să faceți în așa fel încât să curgă lucrurile, să nu vă blocați. Și ei intră în panică de timp, așa cum se întâmplă la Bivol. Șobolanul îl forțează să acționeze mai repede, trebuie să stați foarte focusați, concentrați și să lăsați deoparte impulsivitatea.

Iepure

Este una dintre cele mai slabe luni pentru ei. Deși anul l-a ajutat cât de cât, luna aceasta este o penalizare pentru voi, dar și pentru an. Au și steaua 5 a dezastrelor și distrugerilor, adică e lună proastă pentru călătorii, vă trebuie amuleta călătoriilor. Pot să apară probleme de sănătate.

Dragon

În sfârșit, e luna lor. E o lună extraordinară, să profite la maximum. E lună de aliat, cu steaua 6 a norocului divin. E momentul să inițieze ceva, să-și asculte intuiția, pentru că-i va ajuta pentru tot anul viitor, care nu va fi deloc un an ușor, va fi una dintre cele mai afectate zodii, trebuie să aibă grijă la sănătatea lor, cât și membrilor familiei.

Șarpe

Pentru ei e o lună destul de bună, cu inspirație, Și ei au steaua 6 și nu este o lună de provocări. Trebuie să aibă doar grijă în zilele cu steaua 2 pe sectorul Șarpelui, atunci mai multă grijă la sănătate. În rest, nu sunt probleme. Tot ce ține de carieră e favorizat.

Cal

Luna e dușmanul său, trebuie multă grijă la sănătate, atenție la problemele respiratorii, la răceli, la frig, la oameni răciți, mai ales pentru femeile însărcinate. Numai asta am de spus, e cel mai important aspect.

Oaie

Luna este foarte bună și pot să facă bani. Au și o stea a dragostei și învățăturii foarte puternică, s-ar putea să întâlnească pe cineva foarte important, mergeți la petreceri, ieșiți din casă, acționați. O lună foarte, foarte bună.

Maimuță

O zodie foarte favorizată. Au o stea benefică, steaua 4, deci se pot apuca de un proiect nou, pot face ceva nou, niște cursuri. Vine un an foarte bun pentru ei. Este numai de bine, deci drum drept pentru voi.

Citește și: Zodiac chinezesc. Anca Dimancea cunoaște nativii afectați de energia Tai Sui în 2024. Cum aducem prosperitate în casă

Cocoș

Nu sunt într-o lună rea deloc. Este foarte multă acțiune și multă muncă, dar să se bucure. Au și o stea benefică, care vine cu multe noutăți, cu promisiuni, proiecte, sarcini noi, ceva pozitiv pentru ei, care îi pune într-o lumină favorabilă. Nu ar trebui să fie pierderi financiare.

Câine

Ceea ce-l salvează pe el într-o lună de Șobolan este steaua 8, a prosperității. Este o stea extrem de benefică. Steaua 5 poate să vină cu probleme de sănătate, mai ales la sistemul digestiv. Mai multă grijă în această lună, în rest, o duceți destul de bine, atât în planul profesional, cât și material.

Mistreț

Și pentru ei este mai bine, scapă de o penalizare destul de urâtă. Se îmbunătățește sănătatea și planul financiar. Steaua 8 le aduce beneficii, oameni mai benefici în preajma lor. Trebuie să aibă grijă la ce ține de aparatul renal și sistemul digestiv.