Horoscop: Cine ţi-a fost suflet pereche într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodia ta

Viețile noastre se îmbină adesea cu alte destine și ele tind să se caute în viețile următoare, dacă o conexiune mai specială s-a produs. Vezi cine ți-a fost suflet pereche în viața anterioară, în funcție de zodie.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 08:49
Horoscop: Cine ţi-a fost suflet pereche într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodia ta

Berbec

În viața anterioară ai fost foarte docilă, astfel că sufletul tău pereche era cel dominant și puternic (fapt pentru care compensezi acum cu firea focoasă). Cel mai probabil, sufletul tău pereche din viața anterioară era un bărbat impozant și bogat, care te ținea de soție trofeu și pentru care nutreai multă admirație. Poate că era un politician de succes, sau un om de afaceri influent.

Citeşte şi Ce ai fost în viaţa anterioară, în funcţie de data naşterii

Taur

Taurii sunt celebri pentru încăpățânarea lor incredibilă, dar în viața anterioară erai un mielușel. Astfel, sufletul tău pereche era cineva care îți spunea mereu ce să faci și tu executai fără să pui la îndoială deciziile lui. Cel mai probabil, sufletul tău pereche din viața anterioară era un maistru sau șef de sală la restaurant, obișnuit să ordone scurt și răstit cerințe.

Gemeni

Nativii din gemeni sunt buni comunicatori, dar asta numai pentru că într-o viață anterioară au avut de la cine învăța meseria manipulării. Sufletul tău pereche era un om alunecos, care știa să profite de oportunități și de tine. Este foarte posibil că era vorba de un mafiot local din Sicilia, un avocat newyorkez, sau un negustor evreu din Europa.

Continuarea pe Unica.ro.