HOROSCOP complet marţi 11 MARTIE. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP. Ziua de marti, 11 martie, se anunta a fi destul de capricioasa pentru multe zodii, pentru ca riscam sa ne lasam condusi de emotii in activitatile de zi cu zi.

RomaniaTV.net
11 mart. 2014, 07:02
HOROSCOP complet marţi 11 MARTIE. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 11 martie

Esti pregatit, intr-un final, sa renunti la resentimentele vechi care vizeaza o anume persoana si o anume situatie din trecut pentru ca ti-ai dat seama ca a tine suparare nu te ajuta cu absolut nimic. In activitatile de munca, esti gata sa-ti ajuti colegii, dar in ciuda intentiilor tale altruiste, s-ar putea sa intampini reactii negative, rezistenta din partea celorlalti. Inarmeaza-te cu argumente, dar mai ales cu rabdare si arata intelegere in fata celor care ti se opun, caci – cu timpul – isi vor da seama ca ai dreptate.

TAUR – horoscopul zilei de marti, 11 martie

Esti constient ca ai de facut niste decizii, insa nu ai reusit pana acum sa-ti stabilesti clar obiectivele, motiv pentru care ai pareri impartite si nu stii in ce directie sa faci primul pas. In relatiile sociale pot aparea tensiuni pentru ca fiecare vrea altceva. Daca nu te coordonezi cu celalalt, orice activitate se va solda cu esec. Adu argumente in discutii si nu te lasa influentat de emotii. Mai mult, nu incerca sa aduci discutiile in aria personala, sa scoti la inaintare problemele tale personale, caci nu vei obtine nimic altceva in afara propriei tale decredibilizari.

Citeşte şi Horoscop. Ce temeri nejustificate ai, în funcţie de zodia ta

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 11 martie

Ai o multime de lucruri mici de rezolvat, dar treptat le vezi finalitatea. Incearca sa te organizezi si sa le realizezi pe fiecare in parte. Nu incerca sa rezolvi toate problemele deodata, caci vei ajunge sa te simti epuizat. Prioritizeaza-ti activitatile si fa-le pas cu pas. Acorda atentie la ceea ce-ti spun cei din jur, de la partener la prieteni si la colegii de munca, caci poti invata lucruri importante care te vor ajuta la solutionarea problemelor de azi si de maine.

RAC – horoscopul zilei de marti, 11 martie

Ai planuri mari cu privire la ziua asta si chiar stii ce trebuie sa faci ca sa le realizezi, insa iti dai seama ca duci lipsa de energie pentru a-ti atinge obiectivele. Nu te angaja in mai multe activitati deodata. Indeplineste-ti obligatiile una cate una, pornind de la cele care sunt urgente. Pe plan personal, esti usor instabil emotional. Incearca sa nu te lasi surmenat de oboseala psihica. Constientizeaza ca orice stare negativa pe care o ai este una temporara, iar gestionarea ei de succes depinde doar de modul in care abordezi tu problema.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

LEU – horoscopul zilei de marti, 11 martie

Ai in fata ta un termen limita care se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care s-ar putea sa te vezi nevoit sa amani unele intalniri din viata ta sociala si personala. Incearca sa nu mai pretinzi atat de multe de la tine insuti, caci vei realiza ca obiectivele tale sunt aproape imposibil de atins in perioada pe care ti-ai stabilit-o. Nimic venit din exterior nu te preseaza, de fapt, ci doar ceea ce astepti tu de la tine. Incearca sa fii mai bland cu propria ta persoana si sa-ti acorzi circumstante atenuante.

Citeste continuarea pe lyla.ro