Horoscop complet pentru luna mai 2019. Previziunile astrelor pentru ultima lună de primăvară

Horoscop complet pentru luna mai 2019. Previziunile astrelor pentru ultima lună de primăvară. Luna mai uimește prin abundența de aspecte care se creează între planete aflate în demnități esențiale. Vibrația generală a ultimei luni de primăvară spune că ne așteaptă multe stimulente cosmice pentru a ne pune în mișcare și a rezolva multe lucruri înainte de vară. Află din rândurile de mai jos horoscopul general pentru luna mai.

RomaniaTV.net
24 apr. 2019, 11:39
Horoscop complet pentru luna mai 2019. Previziunile astrelor pentru ultima lună de primăvară

Mercur (Berbec) careu Saturn (Capricorn): meciul decisiv

În prima zi a lunii, se formează aspectul tensionat de careu dintre Mercur din semnul Berbecului și Saturn din Capricorn, iar ținând cont că ambele planete sunt în domiciile lor, s-ar putea să-i simțim foarte puternic efectele. Ceea ce face această configurație astrală este să scoată la lumină aspecte care au fost maturate sub covor ori care nu au fost spuse, dar la care toți se gândeau. Iese adevărul la lumină, prilej numai bun să construim ceva durabil în viitor pe baze solide și curate.

Mercur (Berbec) careu Pluto (Capricorn) și Mercur (Berbec) trigon Jupiter (Săgetător): una caldă, alta rece
În cursul zilei de 2, se perfectează două aspecte importate: cel disonant de careu dintre Mercur din Berbec și Pluto din Capricorn, care ne face să resimțim reverberațiile unor secrete care ies la iveală și cel armonios de trigon dintre Mercur din Berbec și Jupiter din Săgetător, care ne dă curajul de a spune lucrurilor pe nume și a imprima obiceiul sănătos de a miza în orice situație pe adevăr. Se întrevede așadar un început de lună în care teama în fața adevărului nu ne mai paralizează, scrie astrodex.

HOROSCOP Cristina Demetrescu 2019. Saturn stă blocat în conjuncţie cu Nodul Sud Karmic şapte luni 

Marte (Gemeni) opoziție Jupiter (Săgetător): bătălii de idei
În data de 5, Marte din semnul Gemenilor trimite un aspect tensionat de opoziție lui Jupiter din cel al Săgetătorului, indiciu cum că dezbaterile ar putea face subiectul acestor zile. Important este să mizăm pe argumente redutabile și nu pe altele senzaționaliste pentru că există riscul să ne prindem urechile și să ne doboare ceilalți apărarea. Este important așadar să ținem cont de faptul că întotdeauan poate exista cineva care ne poate arăta contrariul, învingându-ne cu propriile arme.

Mercur în Taur: să nu ne grăbim în declarații
Din 6 încolo, Mercur se mișcă prin semnul Taurului, fapt pentru care s-ar putea să fim mai puțin repeziți la vorbă decât în cursul tranzitului său anterior. Mizăm mai mult pe fapte decât pe vorbe și ne interesează mai mult garanțiile ferme decât promisiunile frumoase. Se întrevede așadar o perioadă în care punem mai mult accentul pe chestiunile practice, pe principiul că ceea ce avem nu ne poate lua nimeni. Ceea ce contează acum cu adevărat sunt lucrurile palpabile și sigure.

Venus (Berbec) cuadratură Saturn (Capricorn): meciuri în cuplu
În data de 7, se formează un aspect distonant de cuadratură între Venus din semnul Berbecului și Saturn din Capricorn. Dat fiind că una dintre planete este în exil și cealaltă în domiciliu, și în acest caz vom resimți cu putere bagajul de energii cu care operează această configurația astrală. Ni se cere așadar să începem un nou capitol în raport cu ceilalți, care să se bazeze mai puțin pe considerente practice sau materiale. Acum este momentul să găsim alte fundații pe care să relaționăm.

Mercur conjunct Uranus (Taur): porumbeii părăsesc gura
În cursul zilei de 8, se perfectează conjuncția dintre Mercur și Uranus din semnul Taurului, care în cazul unora dintre noi, poate veni cu idei originale în ceea ce privește oportunitățile de a face profit, de a ne suplimenta veniturile și/sau de a valorifica economiile pe care le-am realizat până acum. Se întrevede așadar o perioadă în care am putea să ne înmulțim considerabil veniturile și să ne stabilizăm pe plan financiar. Avem însă nevoie de multă organizare în agenda profesională.

NOU! Horoscopul INDIAN al saptamanii. Horoscopul karmei. Afla-ti zodia si mesajul in CELEBRUL horoscop INDIAN! 

Venus (Berbec) trigon Jupiter (Săgetător) și Venus (Berbec) careu Pluto (Capricorn): prea mult curaj strică
În cursul datei de 9, se perfectează două aspecte astrale importante: cel armonios de trigon dintre Venus din Berbec și Jupiter din Săgetător, ceea ce aduce un plus de noutate și spontaneitate în viețile noastre, dar și cel tensionat de careu dintre Venus din semnul Berbecului și Pluto din Capricorn, care poate ajunge să pună la încercare relațiile dintre persoane care vin din medii sociale și profesionale diferite. Este important pentru noi să înțelegem ce ne leagă de aceste persoane.

Venus în Taur: momente de deliciu
Din 15 încolo, Venus tranzitează zodia domiciliului ei nocturn, aducând și mai multe oportunități de ordin financiar, de data aceasta în raport cu alte persoane. La nivel sentimental, se întrevede o perioadă bună pentru a investi în fundația relațiilor noastre și a aduce un aport mai ridicat la bunul lor mers. Pentru ca acest lucru să se întâmplă, este important să există multă încredere de ambele părți și siguranța că putem să construim durabil alături de cei cu care avem o relație.

Mercur (Taur) trigon Saturn (Capricorn) și intrarea lui Marte în Rac: siguranță înainte de toate
În cursul zilei de 16, se perfectează două configurații astrale importante: cea armonioasă de trigon dintre Mercur din Taur și Saturn din Capricorn, care ne oferă resursele mentale și de comunicare să ne expunem ideile și să ne implicăm în inițiative profesionale de perspectivă și intrarea lui Marte în Rac, care ne oferă mai multă intuiție în raport cu mișcările pe care le facem pe plan profesional. De asemenea, s-ar putea să fim mai romantici și afectuoși decât de obicei.

Mercur (Taur) trigon Pluto (Capricorn) și Venus conjunctă Uranus în Taur: să o luăm pe îndelete
În cursul datei de 18, se trasează din nou două aspecte cosmice extrem de potente energetic: cel armonios de trigon dintre Mercur din Taur și Pluto din Capricorn, care ne oferă capacitatea de a persevera în planurile noastre și de a duce la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus să realizăm și conjuncția dintre Venus și Uranus care poate închega suprinzător de mult relațiile de cuplu aflate în tranziție de la un nivel la un altul, mai profund. Este evident că ne îndreptăm în direcția bună.

Mercur intră în Gemeni: conexiuni restabilite
După data de 21, Mercur se mișcă prin domiciliul său diurn, fapt pentru care abilitățile noastre de comunicare și socializare se potențează vizibil. Suntem mai volubili în exprimare, ne adaptăm ușor discursul în funcție de interlocutor, suntem flexibili în gândire și știm să ne punem la curent cu tot ceea ce este mai important în sfera noastră de activitate. Suntem în miezul lucrurilor în această perioadă, ceea ce ne conferă capacitatea de lega relații de perspectivă și lucrative pe viitor.

Mercur (Gemeni) careu Neptun (Pești): vorbe goale
În cursul zilei de 29, simțim influența aspectului tensionat de careu dintre Mercur din semnul Gemenilor și Neptun din Pești, ceea ce înseamnă să c-ar putea ca unele discursuri atent ticluite să ne păcălească sau să ne deziluzioneze. Există riscul așadar să fim păgubiți ori să avem de-a face cu persoane care ar putea încerca să ne vândă promisiuni. Se recomandă așadar multă atenție la finele lunii pentru a nu risca să cădem în capcana unor zâmbete aparent binevoitoare dar înșelătoare.

Mercur (Gemeni) opoziție Jupiter (Săgetător): discuții fără conținut
Ziua de 30 se distinge prin aspectul tensionat de opoziție care se trasează de la două planete aflate în domiciliu, Mercur din semnul Gemenilor și Jupiter din cel al Săgetătorului. Din principiu, nu se recomandă în această zi călătoriile la mare distanță de casă sau drumurile de colo până colo din oraș ori susținerea de examene. De asemenea, dacă vrem să depunem un dosar pentru o finanțare, se recomandă să verificăm cu mare atenție dacă avem toate actele care sunt solicitate.

Venus (Taur) trigon Saturn (Capricorn): stabilitate pe toate fronturile
Ultima zi a lunii se face remarcată prin aspectul armonios de trigon la care alte două planete aflate în domiciliu aderează. Vorbim aici despre Venus din Taur și Saturn din Capricorn care creează climatul astral necesar pentru a stabili relații de durată cu persoane care au interese financiare comune sau care își doresc la fel de multă stabilitate ca noi. Fie că este vorba despre relații de iubire sau de afaceri, cert este că ne unește accentul pe chestiunile palpabile și nu abstracte.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, ne așteaptă o ultimă lună de primăvară în care suntem bombardați de stimuli din toate părțile, fapt pentru care ne va fi absolut dificil să stăm deoparte și să nu facem nimic. Suntem dinamici, pregătiți pentru acțiune, în vervă și gata să facem față oricărei provocări. Se întrevede așadar un final de sezon mai mult decât apoteotic.