Horoscop Crăciun 2022. Tensiunile în unele cupluri escaladează. Urmează o perioadă în care se decide soarta relaţiei. Veşti bune pentru cei singuri

Perioada care urmează este una extrem de solicitantă pentru aproape toate zodiile. Şi nu ne referim doar la pregătrile de sărbători, la prepararea felurilor tradiţionale şi la alergătura după cadouri.

24 dec. 2022, 07:00
Horoscop Crăciun 2022. Tensiunile în unele cupluri escaladează. Urmează o perioadă în care se decide soarta relaţiei. Veşti bune pentru cei singuri

Horoscop Crăciun 2022. Perioada srbătorilor îi va face pe mulţi oameni din trecut să-şi aducă aminte că existaţi şi să vă caute. În timp ce unii nativi vor fi bucuroşi de reluarea unor astfel de legături, alţii vor căuta pretexte să păstreze distanţa faţă de aceste persoane.

Este o perioadă sensibilă pentru unele cupluri. Contextul astral favorizează escaladarea tensiunilor, perioada care urmează fiind decisivă pentru viitorul cuplului.

În schimb, urmează zile minunate pentru consolidarea relaţiilor cu membri ai familiei de care v-aţi răcit în ultima vreme.

Horoscop Crăciun 2022. BERBEC

Faci toate lucrurile după cum te taie capul, dar unora din jurul tău ar putea să le pară că dai dovadă de rea-credinţă. Din fericire, știi să îndrepţi lucrurile. Dinamismul tău și voia bună îți permit să păstrezi o atmosferă echilibrată în jurul tău și să-i faci pe ceilalți să uite încercările tale de a controla totul în jur.

Horoscop Crăciun 2022. TAUR

Datorită lui Venus și Uranus, vei trăi clipe emoționante fie alături de familie, fie alături de alţi oameni dragi pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. Nu este exclusă nici o întâlnire romantică pentru nativii singuri.

Horoscop Crăciun 2022. GEMENI

Jupiter recent ieşit în Berbec îți influenţează puternic sectorul prietenilor și al familiei, venind cu multă bună dispoziție de Crăciun. Acest lucru este bine-venit pentru că Marte vine cu multă oboseală în această perioadă și chiar ai avea nevoie de o mână de ajutor, dar şi de bună-dispoziţie dacă ești implicat în pregătirile pentru sărbători.

Horoscop Crăciun 2022. RAC

Luna Nouă ți-a dat încredere cu câteva zile înainte de Crăciun. Venus și Uranus, la rândul lor, aduc o adiere de speranţă în relațiile emoționale. Este un moment bun să petreci vacanţa de Crăciun în familie sau în cuplu. Dacă eşti single, Moş Crăciun îţi poate aduce o surpriză în viața amoroasă.

Citeste si Horoscop Crăciun 2022, de Mihai Voropchievici. Perioada de reconectivitate cu Divinitatea. Zodiile de pământ dau de greu!

Horoscop Crăciun 2022. LEU

Jupiter îţi insuflă bună dispoziţie după ce, recent, te-a ajutat pe plan financiar. Astfel, reuşeşti să-i răsfeţi pe cei dragi de Crăciun, ba chiar să fii peste măsură de generos. Reuşeşti să aduci bucurie în inimile celor din jur.

Horoscop Crăciun 2022. FECIOARĂ

Nu îți lipsește încrederea în tine, ești bine dispus: Soarele, Venus, Uranus și Luna Nouă formată cu câteva zile înainte de Crăciun îţi aduc sărbători pline de surprize frumoase şi împlinirimai cu seamă pe plan sentimental şi financiar.

BALANŢĂ

Saturn, Marte, Jupiter conlucrează pentru bunăstarea ta de sărbători. Nu ezita să organizezi, să te implici în activităţi specifice. Vei reuşi în toate. În familie, domnește buna dispoziție. Iar peste toate se suprapune o poftă de mâncare neobişnuită. Totuşi, ar fi ideal să nu exagerezi.

Horoscop Crăciun 2022. SCORPION

Mici probleme organizatorice, mici întârzieri sunt inevitabile, dar per totoal atmosfera va fi bună. Relația cu copiii este deosebit de privilegiată în perioada sărbătorilor. Dacă eşti singur, prietenii sau cineva din familie îţi pot face cunoştinţă cu cineva cu care ai putea începe o relaţie.

Horoscop Crăciun 2022. SĂGETĂTOR

Marte rebel în sectorul cuplului poate aduce unele tensiuni cu partenerul de viaţă. Poate că nu eşti de acord cu toate deciziile şi alegerile partenerului de viaţă, dar ştim că tonul face muzica. Contează enorm cum îi transmiţi faptul că nu eşti de acord. Jupiter te încurajează să vezi partea bună a lucrurilor. Familia a decis să te răsfățe.

Horoscop Crăciun. CAPRICORN

Luna Nouă a zilei de 23 decembrie, care se formează în zodia ta, îşi face simţite efectele multe zile după data de 23. Acest aspect astral îţi oferă un impuls optimist. Venus, Mercur, Uranus îţi facilitează surprize în sectorul sentimental. Te deschizi uşor în faţa celorlalţi, iar umorul tău fin e apreciat de toţi.

Citeste si Horoscop special: SOARELE intra in CAPRICORN. SPERANTA si LUMINA pentru zodii in lungile nopti intunecate!

Horoscop Crăciun 2022. VĂRSĂTOR

Contextul astral te face să nu te adaptezi prea uşor la mediul înconjurător. Spiritul tău rebel și mai ales independent reapare în ciuda magiei Crăciunului. Chiar dacă te adaptezi celor mai tineri, nu te poţi abţine să nu constaţi că e prea multă lume la masă. Ţi-ar plăcea ca anul ăsta, de sărbători, atmosfera să fie ceva mai intimă decât până acum.

Horoscop Crăciun 2022. PEŞTI

Soarele în Capricorn îţi aduce multă motivaţie, dar şi energie. Radiezi, şi acest liucru nu trece neobservat. Nu lipsesc atențiile, în cuplu sau în familie. Evită cât poţi de mult lupta pentru putere cu o persoană care reuşeşte performanţa să te enerveze peste măsură.