Horoscop karmic. Se scriu poveşti frumoase de iubire şi se iau decizii ultra importante pentru viitorul financiar

Conform celui mai nou horoscop karmic, valabil pentru această săptămână, Berbecii vor primi tot felul de semnale de la Univers, unele chiar avertismente despre ce trebuie să schimbe pentru a avea parte de liniște sufletească.

19 mart. 2024, 13:25
Horoscop karmic. Se scriu poveşti frumoase de iubire şi se iau decizii ultra importante pentru viitorul financiar

Horoscop karmic. Zodiile de foc vor lua decizii favorabile sufletului lor. Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 19-24 martie 2024, zodiile de foc vor trăi povești frumoase de iubire, dar asta nu e tot. Primăvara debutează cu situații interesante pe care zodiile nu le vor uita repede. Încă din primele zile ale lui septembrie se întrevăd câteva licăriri de speranță de mai bine pentru mulți nativi.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor fi puse în situații care vor scoate la iveală bunătatea și capacitatea lor de a răspunde provocărilor în timp util. Berbecii dau totul la locul de muncă și se simt apreciați. Vor lua decizii bune pentru viitorul lor financiar. Leii mai trebuie să aștepte nițel pentru vremurile bune, dar eforturile pe care le depun acum nu sunt de prisos.Săgetătorii sunt într-o continuă lună de miere și se bucură de fiecare moment special alături de persoana iubită.

Gemenele Oana și Adina Timofte îți dezvăluie cum vei sta cu dragostea, în 2024, în funcție de cifra destinului. Cine va avea cele mai mari provocări în sectorul sentimental

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) rup legăturile toxice. Taurii sunt cei mai deciși să facă o curățenie generală în lista lor de prieteni. S-au săturat de oamenii falși. Fecioarele muncesc din greu și fac tot felul de eforturi pentru a se menține pe linia de plutire. Este o săptămână bună, în linii mari. Capricornii au o perioadă de noi începuturi, una extraordinară din punct de vedere profesional. Sunt hotărâți să facă tot posibilul să obțină un post-cheie. De altfel, sunt destul de susținuți de astre.

 

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) trebuie să rezolve anumite probleme de natură birocratică. Racii prind curaj și susțin anumite puncte de vedere care pot deranja superiorii de la muncă. Scorpionii și Peștii sunt pe o pojghiță de gheață și trebuie să fie foarte atenți cum acționează în perioada următoare.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o săptămână destul de agitată

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt puse în situații în care au pâinea și cuțitul. Nu au voie să dezamăgească oricât de greu le-ar fi să facă față situațiilor deloc ușoare. Gemenii se simt ușot timorați deoarece nu se pot concentra în totalitate asupra anumitor aspecte. Cât despre Balanțe, acestea poartă discuții foarte importante despre statutul lor în locul în care lucrează.Vărsătorii sunt pândiți de noroc în săptămâna care urmează. Totul merge ca pe roate pentru ei.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

În această săptămână Berbecii muncesc foarte mult pentru a-și îndeplini visele din copilărie. Sunt productivi și îndrăzneți în prima partea săptămânii. Nu se opresc, chiar dacă întâlnesc câteva obstacole. Astrologii mai adaugă că acest nativ are noroc și la bani, în special în a doua jumătatea săptămânii, când va fi nevoit să ia o decizie extrem de importantă legată de un proiect sau chiar locul de muncă. Stelele arată că Berbecii nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic. Berbecii au chef de schimbare și de noi experiențe în această săptămână. Nu mai pot sta închiși în casă și hotărăsc să facă un pas important. Cu toate că o bună parte din oamenii apropiați nu sunt de acord cu decizia grăbită luată de acești nativi, astrele spun că merg pe calea cea dreaptă. La final de săptămână vă puteți confrunta cu probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop karmic Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurii primesc multe surprize în această perioadă și toate sunt legate de viața lor personală. Astrele menționează că este o săptămână cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Stelele mai arată că taurii pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber. La capitolul sănătate, astrologii scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.

Taurii vor afla un adevăr despre o persoane, care îi va întrista și poate chiar dezamăgi. În schimb, pe plan profesional lucrurile merg tot mai bine, pentru că aveți șanse să vă schimbați locul de muncă, unde se plătește mai bine. Pot interveni și probleme de sănătate, în urma unei discuții aprinse. La final de săptămână vă așteaptă o surpriză plăcută, care vă aduce mai multe speranțe în ziua de mâine.

Horoscop karmic Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Această săptămână aduce vești bune pentru zodia Gemeni la capitolul bani. Chiar de la început de săptămână reușește să rezolve o problemă legată de o sumă de bani și chiar să obțină niște venituri suplimentare. Iar la mijloc de săptămână se axează pe o persoană și încearcă să o cunoască mai bine. De asemenea, mai poate planifica un eveniment sau o călătorie importantă din viața lor. Este o săptămână în care această zodie poate trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Gemenii trebuie să fie mai atenți cum abordează unele lucruri. S-ar putea să aveți concluzii greșite despre unii oamenii. De asemenea, politețea și răbdarea vă ajută să obțineți mai mulți bani sau poate chiar o oportunitate legată de job. La capitolul dragoste pot interveni unele neînțelegeri, care trebuie urgent corectate. Ce privește sănătatea, vă puteți lăuda cu faptul că scăpați de o afecțiune și începeți să fiți mai activi.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii trec printr-o săptămână plină de provocări la locul de muncă. Lucrurile nu merg deloc bine, în legătură cu niște oamenii cu care colaborează sau cu care trebuie să aibă niște înțelegeri. Din fericire, la final de săptămână racii își dau seama care este adevărata problemă. Poziția planetelor mai arată că în această perioadă racii pot fi observați de o persoană important și poate primi chiar o propunere interesantă. Astrele arată că Racii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosiți din cauza muncii, care nu se mai termină.

Racii își consolidează poziția în familie, în societate sau la locul de muncă. Muncește foarte mult ca să demonstreze că nu mai poate trăi în umbră sau pe plan secundar. În acest fel, își arată toate calitățile, iar succesele se grăbesc să vină la ei. La capitolul sănătatea lucrurile merg foarte bine, în plus aveți multă energie ca să creați.

Horoscop karmic Leu (23 iulie – 22 august)

Astrologii spun că Leii trec printr-o săptămână plină de provocări în special pe plan personal, unde multe lucruri se schimbă foarte spontan. Din fericire, găsesc puteri să refuze la unele lucruri, chiar dacă îi este atât de dificil. De asemenea, în a doua partea săptămânii leii se folosesc de o oportunitate bună de a se scoate în evidență și a arăta lumii abilitățile sale acumulate pe parcursul anilor. Leii vor avea o săptămână frumoasă, bogată în multe evenimente pe plan emoțional. În primul rând, vor face primul pas ca să schimbe ceva în viața intimă. Iar în al doilea rând, primesc o sumă de bani în urma unui proiect sau colaborări. La capitolul sănătate poate interveni niște dureri de cap sau de spate din cauza muncii, totul merge bine, dar astrologii subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele au noroc la dragoste în această perioadă. Astrologii spun că nativii care deja au un partener de viață, pot trece prin niște clipe extrem de frumoase alături de alesul inimii sale. Iar cei care sunt singuri, pot cunoaște o persoană care are foarte multe lucruri în comun cu ei, în cadrul unui eveniment sau întâlnire. De asemenea, la final de săptămână fecioarele pot să să se evidențieze cu câteva idei. În această săptămână, Fecioarele au noroc la bani și astrologii le recomandă să investească în ceva foarte important pentru ei. La capitolul dragoste lucrurile sunt complicate în această perioadă, dar se fac mai clare la final de săptămână. Aveți nevoie de mai multă odihnă, întrucât lucrul peste program vă consumă toată energia. La capitolul sănătate lucrurile merg mai bine, în special dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.

Horoscop karmic Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele amână multe lucruri în această săptămână, din cauza unor oamenii sau din cauza sănătății. Este o săptămână în care se va concentra pe problemele legate de familie și nu vor avea timp suficient pentru propriile nevoi sau probleme. În a doua jumătatea săptămânii lucrurile se limpezesc și chiar pun capăt unei responsabilități, care nu-i aduce nici plăcere și nici banii de care are nevoie. Zodia Balanță trebuie să aibă forță, tărie și să depășească o săptămână mult mai anevoioasă. Poziția planetelor arată că vă așteaptă multe provocări, dar din fericire, aveți lângă voi oamenii care vă ajută în orice situație. La capitolul bani lucrurile merg mai bine și vă așteaptă schimbări majore la capitolul financiar. În schimb, sănătatea voastră are de suferit în urma mai multor stresuri. Astrologii vă recomandă să vizitați un medic.

 

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii au motive să se bucure, fiindcă obțin ce își doresc în această perioadă pe plan profesional. Scorpionii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie el pe primul loc. În așa mod, în această perioadă scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua partea săptămânii poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate. Scorpionii au o săptămână de dispute și certuri. Aveți mare grijă ce spuneți, deoarece aveți șanse să jigniți foarte tare un om important din viața voastră. De asemenea, astrele arată că apar în viața voastră oameni care vă invidiază și nu se rușinează să arate acest lucru. La mijloc de săptămână veți trece prin schimbări majore la capitolul financiar, întrucât apar noi oportunități. S-ar putea ca la final de săptămână să aveți o intoxicație alimentară și astrologii vă recomandă să aveți mai mare grijă la ce mâncați în această perioadă.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În această perioadă gândurile săgetătorilor zbor în altă parte. Nu se pot concentra și nici nu au chef de unele lucruri. În prima jumătatea săptămânii, fac mai multe drumuri pentru a stabili niște detalii și a dobândi informațiile necesare. Iar în a doua partea săptămânii, mai mult se odihnesc și amână câteva întâlniri sau evenimente, fiindcă nu au suficientă energie și motivație de a merge mai departe. Săgetătorii au parte de o dragoste nouă, curată, fierbinte și pasională. Bucurați-vă de momentele frumoase care le oferă viața. De asemenea, aveți mari șanse să creșteți în funcție sau să obțineți mai multe câștiguri decât în mod normal. La capitolul sănătatea stați foarte bine, întrucât reușiți să scăpați de o afecțiune, care vă dădea mari bătăi de cap.

Horoscop lunar Minerva. Zodiile care întorc banii cu lopata până la Paşte. O perioadă în care sentimentele și pasiunile dau în clocot

Horoscop karmic Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Astrologii menționează că în această săptămână capricornii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, stelele arată că sunt extrem de seducători și atrăgători. De asemenea, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, poziția planetelor arată că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest. La capitolul sănătate capricornii trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, întrucât organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această perioadă.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În prima partea săptămânii vărsătorii sunt extrem de nervoși și nemulțumiți din cauza unui lucru care se va întâmpla la locul de muncă sau acasă. Își vor găsi foarte greu liniștea sufletească și vor face câteva greșeli din cauza faptului că se grăbesc. Iar în a doua jumătatea săptămânii lucrurile se calmează și vărsătorii înțeleg unde au greșit. Acest nativ devine mai echilibrat emoțional și evită toate conflictele. Stelele arată că vărsătorii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Horoscop karmic Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii au parte de o perioadă relaxantă și lipsită de griji. Astrele scot în evidență faptul că Peștii sunt niște norocoși și scapă rapid de unele responsabilități. De asemenea, partenerul de viață poate să-i aducă o noutate, care o să-i plancă foarte mult. Stelele mai arată că finalul săptămânii aduce zodiei peștii mai multe răspunsuri legate de un subiect important. Toate problemele se vor rezolva, dar fără ton de ceartă sau de scandal. Aveți nevoie în această perioadă de mai multă înțelepciune, așa că nu ezitați să apelați la ajutorul unei persoane. Pe parcursul săptămânii cineva o să încerce să vă strice dispoziția sau poate chiar să vă scoată la emoții. Nu permiteți acest lucru! Aveți nevoie de mai multă liniște și echilibru în viața voastră, întrucât nu mai puteți rezista psihic! Poziția planatelor mai arată că acest nativ nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.