Venus in BALANTA. 16 august – 10 septembrie 2021! Unde e dizarmonie sau dezechilibru in viata ta?

Venus este o planeta care ne invata despre viata, descrie calitatea vietii. Cand Venus este acasa, in Balanta, lumea devine un loc mai bun in care sa traiesti.

15 aug. 2021, 12:52
Venus in BALANTA. 16 august – 10 septembrie 2021! Unde e dizarmonie sau dezechilibru in viata ta?

Venus in Balanta. Dragostea vine in oras. Zeita iubirii si a relatiilor revine acasa, in Balanta, Indiferent care este semnul tau zodiacal, o vei iubi pe Venus in Balanta. Relatiile se vor imbunatati, caci Venus, ajunsa in Balanta, stie ca sa ii faca pe oameni sa bifeze pe lista de dorinte. Te vei simti mai bine cu tine insuti, caci Balanta aduce echilibru si promoveaza relatiile si sentimentele sanatoase. Venus este o planeta care ne invata despre viata, descrie calitatea vietii. Cand Venus este acasa, in Balanta, lumea devine un loc mai bun in care sa traiesti.

O data cu binele lui Venus vine si binele nostru de care avem asa mare nevoie. Saptamanile cat Venus a fost in Fecioara, relatiile au trecut la reanalizat in detaliu. Unele s-au destramat, altele s-au consolidat sub atenta si critica abordare a perfectionistei Fecioare.

Venus in Balanta inseamna: pace / intelegere / corectitudine / sinceritate / discernamant / frumusete / gratie / stil / armonie

Venus si Balanta sunt facute una pentru cealalta. De fapt, Venus conduce doua semne zodiacale. Unul este Taurul si celalalt este, desigur, Balanta. Dar in timp ce Taurul activeaza aspectul orientat spre bani al lui Venus, Balanta ii activeaza iubirea!

Combinatia dintre Venus si Balanta este armonioasa in mod natural. Intrucat Balanta este cel mai echilibrat semn zodiacal, adaugarea energiei cooperante a lui Venus aduce si mai multa fericire, corectitudine si serenitate. Balanta intareste natura dulce si calma a lui Venus si ne incurajeaza pe toti sa tindem spre mai multa pace in viata, fie singuri fie impreuna cu altii.

Daca ai fost prea preocupat cu munca sau stresat de calatoriile si activitatile verii, acum poti face un pas in spate si sa te uiti la moduri in care iti poti gasi pacea interioara. Incetineste ritmul suficient cat sa apreciezi lucrurile mici dar valoroase ale vietii, cum ar fi un apus de soare, o plimbare in natura, o pauza pe malul lacului.

Ce aduce acest tranzit in orice tip de relatii

Pe durata tranzitului Venus in Balanta, ai ocazia excelenta de a aduce pace intr-o situatie dificila. Daca penele s-au zburlit, fie la munca fie pe plan personal, acum poti aduce acordul in relatiile tale.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tsunami în dragoste pentru 3 zodii în această săptămână

Daca negociezi un deal important, spiritul persuasiv al lui Venus in Balanta te va ajuta, in special daca esti gentil, curtenitor, daca arati bine, daca faci complimente partii opuse si daca ii tratezi pe toti cu respect. Asigura-te ca stii sa asculti foarte bine cealalta persoana pentru ca acesta este un mod sigur de a face pe cineva sa se simta valoros si apreciat. Va fi astfel mult mai dispus sa ajunga la un acord cu tune daca ii acorzi atentie totala in timpul negocierilor.

Intreaba-te: Se simte corect totul? Fac prea mult compromis? Cer prea mult? Care ar fi o solutie echitabila? Incearca sa vii si tu cu solutii din care ambele parti sa castige.

Exista o tendinta de compromis mult mai mare decat de regula acum. Asigura-te ca nu pierzi din dorinta ta de a face totul foarte acceptabil pentru tot restul lumii.

Lucruri bune de facut sub Venus in Balanta

  • Cauta frumusetea vietii din preajma ta
  • Cum te poti face mult mai atractiv decat esti?
  • Ce poti face in mediul tau inconjurator ca sa aduci o balanta estetica?
  • Cum poti aduce pace in relatiile tale?

Venus in zodia Balanta este un tranzit excelent pentru cei ce au cariere in domeniul artistic, de entertainament, design interior, stilist vestimentar, hair stilist, mediator, profestionist de resurse umane. Daca lucrezi in oricare asemenea domeniu, vei avea o perioada foarte prolifica. Asigura-te ca esti in contact cu multa lume si iti promovezi serviciile acum, pentru ca vor fi foarte bine primite.

Horoscop Urania 14-20 august 2021. Veşti bune din Casa Sănătăţii. Se anunţă surprize amoroase pentru unele zodii

Ce se intampla cu relatiile de cuplu acum?

Dragostea pluteste categoric in aer. Venus conduce iubirea si Balanta este asociata cu relatiile unu la unu, deci suntem binecuvantati cu o perioada dulce de pace care ne lumineaza parteneriatele si viata sociala.

Acum, relatiile sunt usoare si frumoase in loc sa fie fierbinti sau grele. Balanta este un semn pacifist si ne este natural sa mentinem armonia in cuplu si relatii de orice fel. De fapt, suntem politicosi si fermecatori cu Venus in Balanta si mai degraba avem tendinta sa bagam problemele sub pres.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro