Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care va atrage fericirea în 2022. Ar putea veni şi INELUL în vară

Zodia care-și va schimba cariera în 2022 și va avea succes. Astrologul Cristina Demetrescu vine cu toate detaliile. 

07 ian. 2022, 14:24
Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care va atrage fericirea în 2022. Ar putea veni şi INELUL în vară

Horoscop Cristina Demetrescu. Va începe o periodă de schimbări majore în 2022 pentru nativii acestei zodii. Influența celor din jur își va spune cuvântul în deciziile care urmează a fi luate, anunță astrologul Cristina Demetrescu.

2022 este un an al dezvoltării pentru foarte multe semne zodiacale, însă unul dintre ele va trece prin acest proces din cauza influenețlor externe și nicidecum din propria inițiativă.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru: Zodia care va avea parte de trădări grave în 2022. Karma îşi cere tributul
Vorbim despre nativii zodiei Balanță, care vor avea parte de o trasnformare majoră. Pentru că este o zodie mai nehotărâtă, în acest an, influența celor din jur ar urma să se facă simțită pe toate planurile.

”Pentru Balanțe începe o perioadă de transformare majoră. Nu este neapărat genul de zodie care ia decizii ușor, deoarece este fie nehotărâtă, fie influențabilă din partea altora. Aceste schimbări pot apărea pe toate planurile”, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Ce înseamnă aceste transformări? Ei bine, conform astrologului, se poate vorbi despre un nou loc de muncă și nu numai. 2022 vine cu oportunități financiare, dar și de investiții.

Mercur Retrograd se întoarce. Toate zodiile vor fi afectate în această lună
Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care se va căsători în anul 2022
”Balanțele pot avea ocupații noi, profesii noi, locuri de muncă noi, ideea este să îndrăznească. Anul 2022 le aduce și oportunitatea de a face bani, de a investi, de a cumpăra și de a face tranzacții în favoarea lor”, adaugă Cristina Demetrescu.

Cât despre sănătate, cei născuți sub acest semn zodiacal nu au de ce să fie îngrijorați. Acest plan este foarte bine aspectat în 2022, la fel ca și casa căsătoriei. Cu alte cuvinte, Balanțele ar putea să facă pasul cel mare alături de persoana iubită în următoarele luni.

Mare atenție, căci Luna Neagră va avea și ea repercursiuni. Cristina Demetrescu spune că Balanțele vor întâmpina dificultăți când vine vorba de autoritate. Tocmai din acest motiv, nu este exclus să se ajungă la demisii, sau, în cazul altor nativi, se poate renunța chiar și la studii.

”Atenție la luna neagră care este într-o poziție culminantă, iar Balanțele în 2022 au o problemă cu autoritatea, unele ar putea renunța la studii sau își pot da demisia”, mai spune astrologul.