Mercur Retrograd se întoarce. Toate zodiile vor fi afectate în această lună

Mercur Retrograd de la 14 ianuarie 2022 este primul eveniment astral important de acest an. Din păcate, planeta care aduce cele mai mari nenorociri va fi de patru ori în mişcare retrogradă în acest an.

07 ian. 2022, 13:09
Mercur Retrograd se întoarce. Toate zodiile vor fi afectate în această lună

Mercur retrograd în zodia Vărsător, începând cu data de 14 ianuarie 2022. Acest eveniment vine să ne amintească ce greșeli am făcut și ce ar trebui să evităm pe viitor, dar și să ne ajute să ne redescoperim și să aflăm ce vrem, de fapt, de la viață.

Horoscop Minerva. Zodia care va avea mai mult noroc ca niciodată în 2022
De data aceasta, fenomenul nu va fi unul preș dur, dar pe unii îi va afecta considerabil. Visele, așteptările și speranțele Berbecilor vor avea cu totul alt sens. Acest eveniment îi va trezi la realitate și le va reaminti cât de multe au de făcut, dar și ca timpul este limitat. Planeta înțelepciunii și a comunicării nu face altceva decât să ii aducă pe acești nativi pe calea cea dreaptă, după ce o perioadă bună de timp au fost extrem de agitați si nu au știut ce să facă cu viața lor, se pare că acum găsesc echilibrul, scrie fresh.ro

Scorpionii primesc niște oportunități de relansare, dar nu vor ști să profite de ele. Sunt debusolați și foarte stresați și aceste stări nu le permit să funcționeze la capacitate maximă. Nu știu de unde să înceapă și ce decizii să ia și rămân in continuare aceleași persoane ambițioase, care nu vor să solicite ajutor, deși au mare nevoie de el. Va urma o perioadă în care se vor lovi de multe probleme și nu vor înțelege ce se petrece în jurul lor.

Mercur retrograd din 14 ianuarie. Toate zodiile sunt încercate de patru ori în acest an
Efectele negative Mercur Retrograd
Vărsătorii trebuie să facă un pas în spate. Perioada următoare nu este deloc favorabilă pentru ei și nu le va aduce nimic bun din punct de vedere financiar, dar mai ales sentimental. Cariera lor va avea de suferit din cauza lui Mercur Retrograd, eveniment ce nu va fi deloc unul bun pentru ei.

Vor fi multe probleme la locul de muncă, pe care nu veți ști cum să le gestionați. Această situație se va răsfrânge și în situația financiară, unde se vor observa schimbări. Problema banilor vă va afecta și relația, pentru că stresul vă determină să aveți o atitudine greșită față de persoana de lângă voi.

Predictii 2022. Se reface puzzle-ul, Mercur retrograd de PATRU ORI, se anunţă vremuri tulburi
Trei zodii afectate de Mercur Retrograd în 2022

Mercur Retrograd este o planetă care are o influență puternică asupra zodiilor. Când Mercur este Retrograd, toate ne merg pe dos, suntem obosiți, lipsiți de chef și energie, ni se pare că ne urmărește ghinionul și orice am face nimic nu iese așa cum trebuie.

Zodiile afectate de Mercur Retrograd în 2022 sunt: Gemeni, Balanță și Capricorn. Nativii zodiei Gemeni vor avea de întâmpinat provocări în sfera profesională. Și-au propus multe pentru noul an și chiar vor reuși, însă nu fără nervi întinși la maximum și eforturi considerabile. Partea cea mai bună este că la final de an, când vor trage linie, își vor da seama că tot chinul a meritat.

Nativii zodiei Balanță se vor simți copleșiți de problemele familiale, mai ales în prima parte a anului. Astrele îi sfătuiesc să aibă răbdare și să nu se pripească în a lua decizii importante. Lucrurile se vor așeza de la sine, dar este nevoie de o perioadă de tensiuni ca totul să reintre pe făgașul normal.

Zodia Capricorn afectată de Mercur Retrograd
Nativii zodiei Capricorn ar putea avea probleme în plan sentimental. Le este recomandat să nu ia decizii importante în 2022, mai ales în a doua jumătate a anului. Nu vă aventurați în relații noi dacă nu simțiți că merită, nu promiteți când sunteți fericiți și nu luați decizii când sunteți nervoși.

Acestea sunt cele mai importante previziuni zodiacale pentru Gemeni, Balanțe și Capricorn în anul 2022, din prisma lui Mercur Retrograd. Chiar dacă veți avea parte de turbulențe, nu disperați pentru că luminița de la capătul tunelului va apărea mai devreme sau mai târziu.