Horoscop Cristina Demetrescu. Zodiile cu triplu noroc până la Paşte 2024, a venit momentul pentru marile câştiguri

Horoscop Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii aprilie 2024. Cea mai norocoasă zodie a perioadei care urmează.

15 apr. 2024, 20:00
Horoscop Cristina Demetrescu. Zodiile cu triplu noroc până la Paşte 2024, a venit momentul pentru marile câştiguri
Horoscop Cristina Demetrescu. Zodia care primește mulți bani

Invitată la emisiunea Vorbește Lumea, pe Pro TV, Cristina Demetrescu a dezvăluit previziunile pentru zodii în următoarele 2 săptămâni.

Chiar s-au aliniat astrele, ceea ce înseamnă o infuzie foarte puternică de energie, pe care trebuie să știm să o folosim corespunzător. Ceea ce e frumos abia acum vine, între 17 și 22 aprilie. O conjuncție destul de rară între Jupiter, cea mai bună dintre planete, și Uranus. Ele se întâlnesc o dată la 14 ani, vor face acum o conjuncție. Pe data de 8 mai depășim puțin perioada noastră, va ajunge din urmă luna nouă care se va forma tot pe zodia Taur.

Va ajunge din nou această conjuncție Jupiter-Uranus, ceea ce eu cred că este benefic. Uranus este o planetă care, în plan spiritual, înseamnă și conștiința noastră. Să avem puțină înțelepciune și să înțelegem că tot bagajul nostru, toată averea spirituală vine din valorificarea tuturor oportunităților. Jupiter ne învață despre libertate, căci altfel, poți avea toată averea din lume, a spus Cristina Demetrescu.

Horoscop Mariana Cojocaru: Zodia Steliumul din Berbec, chiar acum la spartul târgului, cu Venus radical face ca dragostea să fie rece, în cădere.
Berbecii ar trebui să monetizeze tot ceea ce au mai bun în această perioadă, să-și valorifice toate oportunitățile, pentru că această conjuncție la ei se grefează pe banii pe care îi primesc. Pot să își mărească salariul, să îl negocieze, să se angajeze într-un loc nou, dar să fie conștienți că acum este momentul de a câștiga bani mai mulți.

Pentru Tauri este momentul acela unic în viață: „once în a lifetime”. O dată în viață este totul bazat pe viziunea creativă. Să stați cu voi înșivă, pentru că conjuncția se formează pe Taur. Trebuie să creez, să născocesc ceva. Această conjuncție, care este foarte puternică, este magnetică.

Gemenii vin cu vindecări, nu neapărat prin soluții miraculoase, dar prin acele tipuri de terapii care lucrează cu subconștientul. Trebuie să caute acest tip de terapie, vindecând cauzele, nu efectele.

Racii sunt ajutați de o persoană-cheie care apare în viața lor. Vor face un pas important nu doar în carieră, ci și în activitatea lor independentă. Însă aceștia trebuie să ceară ajutorul, să își manifeste intențiile.

Pentru Lei, perioada vine nu doar cu oportunități profesionale, vine și cu recunoaștere profesională. Pentru cei care la care nu vine această oportunitate profesională, trebuie să recunoască faptul că stau de mult într-un loc mort.

Fecioarele trebuie să plece în acel necunoscut de care de obicei le este frică. Dacă nu încearcă, nici nu are să știe că are să reușească. Fie că este vorba de o școală, fie de o meserie. Poate se pricep la gătit, la cusut, nu trebuie neapărat să profeseze în domeniul pe care l-au și studiat.

Pentru Balanțe este o perioadă bună din punct de vedere financiar, pot apărea moșteniri, bani din anumite vânzări. Uranus aduce lucruri peste noapte. Cineva le poate convinge să se înscrie la bursă, să investească în crypto.

Scorpionii au o șansă de împăcare săptămânile astea două, cu condiția schimbării majore. Dacă Scorpionul nu știe să facă o schimbare, ci doar să o promită, nu se va întâmpla nimic.

Pentru Săgetător este o perioadă foarte bună pentru a se ocupa de metabolism, de a schimba o medicație, de a începe un tratament, dar sunt și oportunități foarte bune pe partea profesională.

Capricornii dau pe afară de talent în această perioadă. Pe de altă parte, dacă se simt creativi, să dea drumul imaginației. E adevărat că și iubirea le intră pe geam Capricornilor.

Norocul la BANI le surâde acestor 4 zodii în a doua jumătate a lunii aprilie. Marea conjuncție dintre Jupiter și Uranus, care n-a mai fost din 1941, schimbă foaia pentru ele

Vărsătorii pot face schimbare de domiciliu. Poate lor nu le stă gândul la investiție. De asemenea, pot primi o veste că li se mărește familia.

Peștele, dincolo de faptul că ar putea să își cumpere o mașină în perioada aceasta, primește vești-surpriză. E destul de largă posibilitatea și se pot apuca de o școală, pot primi o autorizație pe care o așteaptă de mult.