Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020. Bani, nostalgii, iubiri trecătoare şi un câştig nesperat

Publicat: Duminică, 18 Octombrie 2020 10:05 // Actualizat: Duminică, 18 Octombrie 2020 10:05 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020. Urmează o săptămâna în care e bine să fim atenţi la autorităţi, pentru că putem rezolva acte importante în aceste zile. De asemenea, trebuie să ne asumăm responsabilităţile sau său oferim argumente, dacă le refuzăm.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Berbec

Luni şi marţi, Berbecii pot rezolva acte pentru un proiect, iar miercuri şi joi relaţia cu autorităţile este foarte strânsă. Lucrează bine cu colegii şi subalternii, cu cei de acelaşi rang cu ei şi pot obţine rezultate bune care sunt apreciate de şefi. În week-end, se pot distra alături de prieteni.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Taur

Taurii încep săptămâna fiind atenţi la ce fac ceilalţi, poate pentru că nevoie de oameni cu competenenţă şi trebuie să convingă pe cineva să fie de partea lor. Miercuri şi joi, se anunţă drumuri importante. Joi, poate veni o veste bună sau un act important din partea autorităţilor. În week-end, treabă în continuare.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Gemeni

Gemenii au şi ei, luni şi marţi, două zile în care analizează cum îi văd ceilalţi, poate că de data aceasta sunt mai interesaţi de anumite relaţii sau de schimbarea rolului lor într-un parteneriat. Miercuri şi joi ridică pretenţii financiare în relaţia conjugală sau într-un parteneriat, iar în week-end sunt posibile călătorii sau distracţie cu prietenii. 

Horoscop Mariana Cojocaru 18-24 octombrie 2020. Malefica Lilith își face de cap, apar cumpene și dispute. Nu uitați de Mercur Retrograd 

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Rac

Pentru Raci, săptămâna aduce încă de luni şi marţi, multă muncă şi dacă se mobilizează au rezultate bune. Miercuri şi joi sunt zile relaţionale, e important ce discută şi pot avea o întâlnire importantă. În week-end, treburi gospodăreşti, dar primesc şi ajutor sau un cadou de la o persoană din preajma lor. 

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Leu

Săptămâna începe cu mult elan şi entuziam pentru Lei, iar sub aspect sentimental sunt într-o formă foarte bună şi au chef de joacă. Miercuri şi joi, muncesc pe rupte şi pot câştiga bani, dar şi experienţă. În week-end, atenţie la relaţia cu partenerul de viaţă.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Fecioară

Pentru Fecioare, săptămâma începe cu două zile în care îşi fac agenda, calculează meticulos fiecare pas, scormonesc pentru a afla informaţii şi sunt centraţi în ei. Miercuri şi joi, ies în evidenţă, au rezultate foarte bune. În week-end, lucrează.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Balanță

Balanţele sunt agitate la început de săptămână, luni şi marţi, fie pentru că primesc veşti sau fac multe drumuri. Fac nişte schimbări din mers pentru aduce lucrurile la bun sfârşit. Miercuri şi joi, e bine să se concentreze mai mult pentru a rezolva mai meticulos nişte lucruri. Pot primi şi un musafir. În week-end, distracţie sau relaxare.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Scorpion

Scorpionii sunt cu ochii pe bani luni şi marţi, iar o situaţie din trecut se poate repeta şi ştiu ce să nu facă. Miercuri şi joi, discuţii foarte importante sau se poate semna un contract, este ceva important. În week-end, în casă mai mult sau primesc musafiri.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Săgetător

Pentru Săgetători, săptămâna începe tonic, sunt în formă, poate că îşi doresc să repare ceva, să corecteze relaţia cu cineva, dar trebuie să recunoacă faptul că nu au fost impecabili. Pentru miercuri şi joi, bani în urma muncii lor, dar poate să fie şi o economie pe care o fac. În week-end, vizite interesante, cunosc oameni noi.

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu 19 - 25 octombrie 2020 pentru Capricorn

Luni şi marţi, Capricornii sunt mai nostalgici, emoţionali şi poate e bine să-şi pună inima în ordine. Miercuri şi joi, au zile intense, agitate, pentru că trebuie să fie foarte siguri de un răspuns pe care îl dau. Pentru week-end, atenţie la cheltuieli.

Citeştemai multe pe a3

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H