HOROSCOP: Cu ce ţinută îl cucereşti în noaptea de Revelion, în funcţie de zodia lui

Dacă e Capricorn, te vrea feminină şi rafinată, în timp ce Scorpionul te place îi ţinute cât mai sexy. Vezi ce fel de ţinute îl atrag pe iubitul tău şi cum să-i fii pe plac în noaptea de Revelion!

RomaniaTV.net
31 dec. 2012, 08:28
HOROSCOP: Cu ce ţinută îl cucereşti în noaptea de Revelion, în funcţie de zodia lui

Nativul din Berbec adoră surprizele. Nu prea îi pasă cum te îmbraci, atâta timp cât îl surprinzi cu ceva. Ai grijă să păstrezi o notă de feminintate şi eleganţă.

Taurul adoră femeile naturale. Îmbrăca-te într-o ţinută comodă, care te reprezintă. Dacă îşi dă seama că ai stat cu orele în faţa oglinzi te va considera plină de „fiţe”.

Gemeni. Pentru petrecerea de Revelion alege un look sexy, dar feminin şi lasă-l să-ţi admire corpul, fără a arăta totuşi prea mult.

Rac. Dacă vrei să-i atragi atenţia în mod deosebit, adoptă o ţinută feminină, de „fată bună”. Faţă de alţi bărbaţi, Racul nu este atras de femeile foarte sexy.

Leu. Ca să-i placă ţinuta ta trebuie să respecţi două condiţii: să nu fii prea excentrică pentru a nu-l eclipsa pe el şi să porţi haine „de firmă”. Şi el va purta cu siguranţă haine scumpe.

Fecioară. Cel mai mult urăşte vulgaritatea, aşa că alege o ţinută mai serioasă, dar feminină şi rafinată. Bijuteriile trebuie să fie neapărat discrete.

Pe nativul din Balanţă îl atrag ţesăturile fine şi scumpe, tăieturile clasice cu o notă de senzualitate. Vrea să se poată mândri cu femeia de lângă el în fiecare zi.

Scorpion. O rochie scurtă şi tocuri înalte sunt combinaţia ideală pentru privirile lui. Nu uita să foloseşti un parfum dulce şi senzual care să-i îmbete simţurile.

Săgetător. Îi plac femeile bine îmbrăcate, în rochii sexy cu decolteu enorm, dar în acelaşi timp se aşteaptă ca iubita lui să poată ţine pasul cu el, cu energia lui debordantă şi cu spiritul lui de aventură.

Capricorn. De Revelion trebuie neapărat să porţi rochie şi tocuri, dar ai grijă să nu „arăţi” prea mult şi să nu alegi culori ţipătoare. Urăşte penibilul, deci ai grijă să alegi ceva potrivit siluetei tale.

Vărsător. Ca să-i atragi atenţia, arată-i că eşti creativă în vestimentaţie şi că nu ţi-e teamă să fii altfel, să ieşi în evidenţă. Nu suportă femeile superficiale, acele scalve ale modei, care poartă numai ce e în tendinţe.

Peşti. Adoră ţinutele feminine şi romantice, cu floricele, culori delicate şi detalii adorabile. Ar prefera să fii o fetiţă inocentă care are nevoie de protecţia lui.