HOROSCOP: Cum educi un bărbat imatur, în funcţie de zodia lui

Barbatii sunt doar niste baieti mari? Unii da, altii nu, insa toti barbatii au o doza de imaturitate care poate crea probleme in relatia de cuplu.

04 oct. 2014, 06:55
HOROSCOP: Cum educi un bărbat imatur, în funcţie de zodia lui

Pentru a diminua nivelul de imaturitate al unui barbat, o femeie trebuie sa stie cum sa-l abordeze, cum si cand sa puna problema. Unii barbati reactioneaza la anumiti stimuli, altii la alti stimuli. Felul lui de-a fi dictat de semnul zodiacal sub care s-a nascut este esential in gestionarea problemelor de imaturitate, aparute din partea barbatului, intr-o relatie de cuplu. Insa, daca „stii cum sa-l iei”, sansele ca el sa renunte la obiceiurile imature pe care le are sunt mult mai mari.

BERBEC

Principala caracteristica a berbecului este incapatanarea. Pe de alta parte, o parte buna a barbatului berbec este ca nu tine supararea in el. Iata de ce este indicat sa-l „iei tare” ori de cate ori actioneaza imatur. In cazul barbatului berbec, el trebuie sa fie pus mereu la punct, din scurt, cu afirmatii ferme, sustinute, pentru a inceta sa se comporte ca un baiat mare. Totusi, va opune si rezistenta, doar este incapatanat. Din punctul acesta de vedere, cel mai perseverent din relatie va fi cel in castig de cauza. Asadar, daca femeia isi pune mereu la punct partenerul berbec atunci cand actioneaza imaturi, prin afirmatii cat se poate de ferme, sustinute pe termen lung, acesta va renunta la obiceiurile sale copilaresti.

Citeşte şi Horoscop: Cât de sensibil este iubitul tău, în funcţie de zodia lui

TAUR

Taurii nu reactioneaza deloc bine la interdictii sau la certuri cu tipete. La ei trebuie aplicata regula „dupa fapta, si rasplata”. Barbatul taur adora confortul si micile atentii venite din partea partenerei. Motiv pentru care, atunci cand actioneaza imatur, cel mai bun lucru pe care il poate face femeia este sa-i „ia din beneficii”, sa-i refuze unele favoruri speciale. „Ai facut o criza de gelozie copilareasca pentru ca am stat de vorba 30 de minute cu fostul meu profesor de istorie (in varsta de 65 de ani)? Atunci te descurci cu mancarea! Mananci ce gasesti in frigider!” sau „Nu ma mai duc sa-ti platesc maine abonamentul la telefon. Gaseste-ti timp sa o faci tu!” Astfel trebuie pusa problema cu barbatii imaturi din zodia taur pentru a renunta la practicile lor infantile.

GEMENI

Marea pasiune a gemenilor este joaca. Odata ce inainteaza in varsta, barbatii gemeni nu renunta la joaca, ba dimpotriva, o perfectioneaza. Lor continua sa le placa sa se joace pe calculator, dar si cu mintile partenerelor lor, devenind, in unele cazuri, maestri in arta manipularii. Daca nu sunt pusi la punct, se vor da in stamba ori de cate ori au ocazia. Poti totusi sa-i opresti din „joaca daunatoare relatiei de cuplu”, apeland la sentimentul in fata caruia sunt cel mai vulnerabili: vinovatia. Daca reusesti sa faci un barbat din zodia gemeni sa se simta vinovat de ce a facut, aratandu-i cat de mult te-a deranjat actiunea lui si cat de mult te-a ranit (chiar si cu putina exagerare, drama), il vei determina sa nu mai actioneze astfel niciodata.

Citeşte şi HOROSCOP. Care este cel mai mare ATU al unei persoane în funcţie de zodie

RAC

Latura imatura a barbatului din zodia rac are origini parentale. Cu cat alimentezi un comportament imatur, cu cat ii dai apa la moara, chiar si nefacand nimic, cu atat el se va transforma intr-un copil si mai mare. Pentru a dezvata un barbat rac de obiceiurile si atitudinile sale copilaresti, trebuie sa-l sanctionezi exact cum isi pedepseste mama copilul.

LEU

Barbatii din zodia leu adora sa intinda limitele rabdarii, sa vada cat de mult poate duce un om. Inclusiv in relatiile de cuplu. Cum este o zodie „animalica” si cum stima celorlalti, in cazul leului, se impune, de regula, prin actiuni dure, prin intransigenta si chiar prin forta, la fel trebuie sa actioneze si o femeie care are un leu ca partener de cuplu. Cel care rage mai tare va fi cel invingator.

Citeste continuarea pe lyla.ro.