Horoscop: Cum este IUBITA IDEALĂ pentru el, în funcţie de zodie

Fiecare bărbat are conturată în minte imaginea iubitei ideale, care întruneşte toate calităţile pe care el le iubeşte cel mai mult la o femeie. Descoperă care este această imagine idilică pentru fiecare zodie în parte.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 17:37
Horoscop: Cum este IUBITA IDEALĂ pentru el, în funcţie de zodie

Nativul din Fecioară îşi doreşte o iubită senzuală, foarte feminină, care îşi doreşte copii, se pricepe la gătit, este organizată şi harnică.

Nativul din Balanţă visează să aibă o iubită precum o zână. Vrea ca iubita lui să fie foarte elegantă şi feminină, cu gusturi rafinate, sociabilă şi prietenoasă.

Iubita ideală pentru Scorpion este o femeie ambiţioasă, care ştie ce vrea şi este încrezătoare în forţele proprii. Iubita visurilor lui este o femeie sexy, care îşi pune formele în valoare, dar fără a fi vulgară.

Iubita ideală pentru bărbatul din Săgetător are o atitudine foarte relaxată în relaţie, este dispusă să încerce tot timpul ceva nou şi nu refuză niciodată provocările.

Bărbatul din zodia Capricornului visează la o iubită feminină, care îşi doreşte o familie, dar care are şi ambiţii profesionale înalte.

Bărbatului din Vărsător îi plac femeile originale, adevărate firi artistice, care ies în evidenţă prin atitudine, comportament sau modul în care se îmbracă, se machiază sau se coafează.

Iubita ideală pentru nativul din Peşti este feminină, romantică, dar are şi o latură puternică, reuşind să facă faţă provocărilor într-un mod extraordinar. Este atras de femeile cu iniţiativă, care nu se tem să-şi arate sentimentele.

Bărbatul din Berbec adoră femeile puternice, dar senzuale şi feminine. Iubita ideală în mintea unui bărbat din zodia berbecului este activă, deschisă către tot felul de experienţe noi, are încredere în ea şi ştie clar ce vrea.

Nativul din Taur visează la o iubită familistă, cu picioarele pe pământ, pe care se poate baza oricând, şi foarte important, care nu face crize de isterie din orice nimic.

Bărbatul din zodia Gemeni visează la o iubită cu simţul umorului, îndrăzneaţă şi dispusă să încerce tot felul de lucruri noi. Iubita ideală pentru el trebuie să fie foarte inteligentă, sociabilă şi comunicativă.

Iubita la care visează bărbatul din Rac este cu picioarele pe pământ, iubeşte copiii şi îşi doreşte o familie. De asemenea, o femeie cu o atitudine constantă şi cât se poate de realistă este pe placul lui.

Pentru nativul din Leu, iubita ideală este foarte frumoasă, atrage atenţia tuturor prin felul său de-a fi şi este o adevărată vedetă în grupul de prieteni sau cunoştinţe.

CITEŞTE ŞI Cum stai cu DRAGOSTEA ÎN TOAMNA ASTA, în funcţie de zodia ta


loading...