Horoscop. Cum îl convingi să te ajute la treburile casnice, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP: Totul este mai uşor şi mai frumos atunci când se face în doi, dar majoritatea bărbaţilor refuză să facă anumite lucruri doar pentru că le consideră sub demnitatea lor. Astrele te ajută să afli cum să îl faci să îţi dea o mână de ajutor la curăţenie, gătit sau îngrijit copiii.

08 feb. 2014, 06:48
Horoscop. Cum îl convingi să te ajute la treburile casnice, în funcţie de zodia lui

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul ţine foarte mult la principiile lui şi nu concepe ca el să preia din treburile femeieşti. El consideră că femeia trebuie să spele, să calce şi să facă mâncare, aşa că nu îi poţi schimba gândirea prea uşor. Dacă îţi foloseşti imaginaţia şi îţi faci un scenariu în care tu eşti victima, atunci e posibil să i se facă milă de tine şi să te ajute în treburile casnice.

HOROSCOP Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativul din Peşti nu îţi va sări niciodată în ajutor din propria iniţiativă, dar nici nu te va refuza dacă îi vei cere. E suficient să îi spui că ai nevoie de el la curăţenie, iar repetarea în mod constant îl va determina să facă cu timpul multe lucruri pe care nu obişnuia să le practice. Trebuie doar să ai răbdare să îl educi ca pe un copil.

Horoscop: Ce fel de personaj eşti pe Faceboook, în funcţie de zodie

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec te va ajuta la toate treburile casnice dacă te iubeşte cu adevărat şi dacă e sigur că relaţia voastră se va concretiza. Atât timp cât te lasă pe tine să te ocupi de aproape tot poate fi chiar un semnal de alarmă că nu nu mai are sentimente pentru tine.

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul este destul de încăpăţânat, dar dacă îi dai explicaţii puternice, el va ceda într-un final. Explică-i că munca în echipă este mult mai benefică pentru voi ca şi cuplu, şi că dacă vă veţi ajuta reciproc, veţi avea mai mult timp doar pentru voi doi.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni este foarte comod şi nu face decât lucrurile care îi provoacă plăcere. Trebuie să inventezi o întreagă strategie pentru a-l convinge să dea o mână de ajutor în casă. Spre exemplu, fă ca totul să devină un joc sau o competiţie. Plus că trebuie să îl convingi că se va simţi mult mai bine cu treaba terminată.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 21 iulie)

Racul va face absolut tot ce îţi doreşti dacă ştii cum să îl iei. Poartă-te drăgăstos, alintă-l şi vorbeşte-i frumos, iar el va prelua chiar şi din partea ta de sarcini. Ai grijă să nu profiţi însă prea mult de această situaţie, pentru că îl vei face să se simtă păcălit.

HOROSCOP Leu (22 iulie – 22 august)

Iubitul tău din Leu are nevoie să îi hrăneşti orgoliul, doar aşa vei reuşi să îl faci să spele vasele sau să dea cu aspiratorul. Spune-i că nimeni nu te ajută şi că doar el este cel care ar putea să o salveze. Iar dacă îi spui că doar un bărbat adevărat şterge geamurile, atunci clar va lua atitudine. Laudă-l după toate acţiunile lui şi vei reuşi să îl schimbi.

Citeşte mai mult pe eva.ro

Citeşte şi

Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodie 

HOROSCOP: Toate combinaţiile posibile între zodii. Găseşte-ţi zodia compatibilă

HOROSCOP: Cum să-i pătrunzi în suflet, în funcţie de zodie