Horoscop: Cum îl cucereşti, în funcţie de zodia lui

Vrei să faci o nouă cucerire, dar nu ştii cum să-l abordezi? Sau poate emoţiile te dau de gol şi astfel metodele tale nu vor fi chiar cele mai bune. Dacă îţi doreşti cu adevărat să "pui mâna pe el", este suficient să ştii câteva lucruri esenţiale.

RomaniaTV.net
12 dec. 2013, 09:40
Horoscop: Cum îl cucereşti, în funcţie de zodia lui

Astrele te pot ajuta sa afli cum il poti cuceri, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Ii place sa fie in mijlocul oamenilor care au succes social sau al oamenilor care sunt avansati pe scara profesionala. Berbecul nu stie ce este modestia si nu te va baga in seama daca invitatiile tale vor fi subtile, timide sau spuse indirect. Pentru a-l cuceri, nu trebuie sa iti fie teama sa te evidentiezi cat mai zgomotos, sa te lauzi sau sa-i arunci aluzii mai putin subtile despre negocierea unor afaceri importante. Fii indrazneata si nu te lasa usor de cucerit. Primeste-i nebuniile si propunerile cu entuziasm. Nu il vana tu pentru ca vrea sa fie el vanator. Nu ii spune niciodata „Nu am chef acum!”.

Citeşte şi Horoscop: Cum să te comporţi la prima întâlnire, în funcţie de zodia lui

Taur

Pentru a-l cuceri, aspectul este foarte important. Ramane intotdeauna sensibil la aspectul exterior al partenerei, departe insa de a fi superficial. Nu va fi nevoie sa te imbraci tipator pentru a-l atrage pe acest barbat. Il atrag femeile care arata bine si se imbraca bine. Un accesoriu purtat cu stil, care sa-i atraga atentia, va face minuni.

Gemeni

Calea spre inima lui este jocul, insa nu orice fel de joc, ci unul inteligent si foarte stimulant. O alta forma a jocului foarte agreata de gemeni este flirtul pe care il practica de cate ori are ocazia, indiferent daca are sau nu o partenera deja. Stie sa isi plaseze complimentele, textele si glumele si va genera in randurile feminine multe simpatii si multe sperante desarte.

Citeşte şi HOROSCOP: Cu ce zodie te potriveşti la pat
 
Rac

Pentru a-l cuceri, nu exagera in ceea ce priveste imbracamintea. Barbatul Rac este conservator, asa ca imbraca-te cat mai elegant si nu apela la extravagante vestimentare sau de machiaj. Evita sa abordezi subiecte care nu isi au rostul sau sa-i „fortezi mana” pentru a afla mai multe detalii despre viata sa, asta mai ales cand sunteti la inceput de drum si abia incepeti sa va cunoasteti.

Află cum îl cucereşti, în funcţie de zodia lui, pe Ele.ro.