Horoscop: Cum îl domini sexual, în funcţie de zodia lui

Toţi bărbaţii adoră la nebunie ca partenerele lor să aibă iniţiativă în pat şi să îi domine. Totuşi, aceste preferinţe diferă de la o zodie la altă şi nu este foarte indicat să sari pe iubitul tău dacă nu ştii cum să faci acest lucru.

RomaniaTV.net
23 ian. 2015, 07:38
Horoscop: Cum îl domini sexual, în funcţie de zodia lui

Daca vrei sa ii oferi iubitului tau cea mai tare experienta sexuala, afla cum il poti domina in pat, in functie de zodia lui:

Berbec

Berbecului ii place sexul pe neasteptate sau pe fuga. Incinge atmosfera si provoaca-l la o partida de sex in lift, in masina, la niste prieteni acasa sau in cabina de proba a unui magazin. Asigura-te ca nu va scoate nicio vorba si fii impunatoare in fata lui. Nu uita sa il mangai peste tot si sa il musti, il vei avea complet la dispozitia ta.

Citeşte şi HOROSCOP: Cine te va trăda în viaţă, în funcţie de zodie. Prietenii, iubitii şi rudele, în top

Taur

Taurul are nevoie de o cina copioasa si de o partida de sex ca la carte! Este un gurmand innascut si te va lasa sa faci ce vrei din el. Pregateste o atmosfera romantica in dormitor si nu uita sa porti ceva extrem de sexy. Fii stapana pe situatie si nu il lasa sa te atinga, il va excita la maximum.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.