Horoscop: Cum îl faci să te îndrăgească mai mult, în funcţie de zodia lui

Se spune că atunci când ne place de cineva cu adevărat, avem tendinţa să exagerăm cu anumite gesturi sau să insistăm prea mult asupra unor aspecte, de teama că acea persoana să nu-şi piardă afecţiunea pe care o are faţă de noi.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 08:57
Horoscop: Cum îl faci să te îndrăgească mai mult, în funcţie de zodia lui

Insa, de cele mai multe ori toate aceste lucruri nu fac decat sa enerveze persoana de langa noi, asa ca nu mai ramane decat sa ne intrebam cum am putea sa procedam, pentru a fi indragite mai mult.

Astrele ne vin in ajutor si ne invata ce am putea face, pentru ca persoana iubita sa ne indrageasca mai mult, in functie de zodia in care s-a nascut.

Berbec

Barbatii nascuti in aceasta zodie au nevoie de o femeie curajoasa in viata lor, dispusa sa faca anumite sacrificii si sa aiba cei sapte ani de acasa. Daca vrei sa-l faci sa te indrageasca mai mult, trebuie sa-i arati ca poti tine pasul cu el si ca esti dispusa sa faci tot felul de lucruri nebunesti, la care el viseaza. Si sa nu uitam un lucru important, trebuie sa-i acorzi afectiunea de care are nevoie, pentru ca Berbecii sunt foarte mamosi in general.

Taur

Barbatii nascuti in aceasta zodie se bucura de toate placerile vietii, mai mult decat o fac alte zodii. Asa ca, daca vrei sa-l faci sa te indrageasca mai mult, in primul rand trebuie sa inveti sa gatesti. Orice experienta culinara in mod sigur va fi de nerefuzat, iar iubitul tau te va indragi mai mult daca ii vei face toate mofturile si daca ii vei pregati totul asa cum stii ca ii place cel mai mult.

Gemeni

Gemenii sunt foarte vorbareti si sociabili, dar asta nu inseamna ca se preteaza la orice fel de discutii. Daca vrei ca iubitul tau sa te indrageasca mai mult, trebuie sa fii capabila sa porti discutii la alt nivel, sa-i impartasesti din cunostintele pe care le ai si sa-i stimulezi gandirea. Daca il stimulezi din punct de vedere intelectual, atunci fii sigura ca il vei face sa te indrageasca mai mult.

Restul horoscopului pe Ele.ro.