Horoscop: Cum reacţionează zodiile la nervi

Sperăm că nu vei ajunge niciodată în această situație, dar dacă se întâmplă, vreodată, să distrugi rochia preferată a prietenei tale, poate ar fi bine să știi la ce să te aștepți. Vezi cum reacționează zodiile la nervi.

RomaniaTV.net
27 mai 2015, 09:31
Horoscop: Cum reacţionează zodiile la nervi

Gemeni

Gemenii nu sunt violenți, dar vor țipa la tine ca din gură de șarpe. Dacă nu vrei ca scandalul să dureze la nesfârșit, lasă-i să spună ce vor, cere-ți scuze și se vor calma rapid.

Rac

Dacă este prima dată când îl enervezi, va trece cu vederea comportamentul tău nepotrivit. Ai grijă, însă, să nu se mai repete. Racul are tendința de a aduna supărările și poate porni o adevărată furtună doar pentru că ai pierdut capacul de la pasta de dinți. Cere-ți scuze și fă lucruri drăguțe pentru el pentru o perioadă și va uita complet că l-ai supărat.

Leu

Nimeni nu vrea să vadă un Leu nervos. Un val de cuvinte urâte, țipete și chiar de obiecte ușoare s-ar putea îndrepta spre tine în astfel de cazuri. Nu sta prin preajma lui când e nervos și revino cu scuzele când se calmează. Te va ierta, pentru că nu poartă pică.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.