Horoscop: Cum să ai mai mult chef de sex, în funcţie de zodia ta

Astrele ne influenţează frecvenţa cu care ne vine şi ne piere cheful de sex. Vrei să afli care este secretul din spatele dorinţei tale de a face sex? eva.ro îţi arată ce trebuie să faci ca să ai mai mult chef de sex!

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 19:05
Horoscop: Cum să ai mai mult chef de sex, în funcţie de zodia ta

Berbec. Pe tine indiferenţa te provoacă! Învaţă-ţi iubitul arta tachinării.

Taur. Ai nevoie de un bărbat care să ştie cum să te atingă, căci totul porneşte de la simţuri în cazul tău.

Gemeni. În cazul în care n-ai mai simţit în ultima vreme dorinţa de a face sex, propune-ţi să treci printr-o perioadă de abstinenţă.

Rac. Dacă n-ai chef de sex, ar trebui să analizezi relaţia ta cu iubitul.

Leu. Caută să-ţi stârneşti partenerul cu o lenjerie provocatoare, o coafură nouă sau un gest sexy. Reacţia lui e fitilul dorinţei tale.

Fecioară. Dacă vrei să fii bună la pat, nu trebuie decât să discuţi liber cu partenerul de cuplu şi să descoperi ce-i place.

Balanţă. Redecorează dormitorul, astfel încât să-ţi descătuşeze energia sexuală, cu aşternuturi fine, tablouri erotice şi lumânări parfumate.

Scorpion. Dacă îţi lipseşte dorinţa sexuală, dă-ţi seama ce lipseşte din relaţia ta cu iubitul şi vezi dacă poţi umple golul.

Săgetător. Schimbă scenariul, schimbă poziţia, schimbă partenerul.

Capricorn. Citeşte cărţi erotice sau practică yoga, un sport senzual pentru minte.

Vărsător. Ca să ai mai mult chef de sex, ar trebui să te documentezi cu privire la beneficiile pe care sexul ţi le poate aduce pe mai multe planuri.

Peşti. Păstrează armonia în relaţia de cuplu, iar pofta de sex te va însoţi tot timpul.