Horoscop: Cum să alegi mărţişorul perfect pentru fiecare zodie în parte

Alegerea martisorului potrivit poate fi o adevarata provocare, mai ales daca doresti sa-l daruiesti unei persoane speciale. Traditionalul snur alb cu rosu poate fi atasat unei bijuterii speciale sau unui bilet de avion. Iata ce martisor poti darui fiecarei zodii in parte.

RomaniaTV.net
29 feb. 2016, 12:23
Horoscop: Cum să alegi mărţişorul perfect pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativele nascute sub semnul Berbecului adora bijuteriile scumpe. Opteaza cu incredere pentru o pereche de cercei cu diamante, o bratara sau un inel cu diamante ori alte pietre pretioase.

Taur

Femeile din zodia Taur sunt usor de impresionat. Poti adauga snurul de martisor unui ursulet din plus, unei agende electronice sau unei cutii pentru bijuterii.

Citeşte şi  Babele din martie se aleg sau îţi sunt sortite? Ia uite ce babă ţi se cuvine în funcţie de data naşterii

Gemeni

Gemenii sunt persoane vesele, asadat trebuie sa te orientezi catre un martisor care sa o amuze. Va aprecia enerom un martisor facut chiar de tine, chiar daca nu arata perfect. O poti da gata daca scrii o felicitare sau niste versuri trasnite.

Rac

Vrei sa-i daruiesti partenerei un martisoar care sa o impresioneze? Opteaza pentru un buchet de flori in alb si rosu. Daca in schimb vrei sa daruiesti un martisor unei alte persoane opteaza pentru martisoare clasice, in forma de potcoava, trifoi sau cosar.

Citeşte mai mult pe acasă.ro