Horoscop: Cum să atragi atenţia unui bărbat, în funcţie de zodia lui

Primul pas pentru a începe o nouă aventură romantică este atragerea atenţiei bărbatului care îţi place. Având în vedere că relaţiile au evoluat, iar acum întâlnirile se stabilesc pe tot felul de platforme sociale, află cum să atragi atenţia unui bărbat, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
04 ian. 2017, 12:07
Horoscop: Cum să atragi atenţia unui bărbat, în funcţie de zodia lui

Berbec

Un Berbec crede in dragostea la prima vedere, dar asta nu inseamna ca nu iubeste provocarea. Atunci cand provoci un barbat care are aceasta zodie, il faci sa-si doreasca sa te cunoasca mai bine si, totodata, sa te inteleaga.

Ofera-i putina competitie, fara sa-i umbresti reusitele si calitatile si va fi foarte interesat de tine, mai ales daca nu te poate cunoaste pe deplin de la prima intalnire.Desi poate parea demodat, este bine sa il complimentezi intr-un mod natural si sincer.

Taur

Atentie, va dura mai mult decat crezi sa atragi atentia unui Taur, insa daca ai rabdare vei castiga aceasta cursa. Incearca sa ii faci mici cadouri, de exemplu o cutie de biscuiti preparati de tine pentru a vedea ca il apreciezi.

Taurul are simtul umorului, asa ca poti incerca sa fii amuzanta. Arata-i ca poate avea incredere in tine si te va considera cu siguranta o persoana mai importanta in viata lui.

Citeşte şi  Horoscop: De ce te urăşte şeful, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Daca vrei sa atragi un barbat Gemeni va trebui sa ai o personalitate placuta si sa fii o persoana inteligenta. Totodata, pregateste-te sa ai competitie pentru inima lui.

Gemenii sunt la curent cu tot ce se intampla in lume si in politica, asa ca e bine sa te informezi pentru a avea o conversatie placuta cu el. In plus, acestia sunt spontani si iubesc aventura, asadar te poti gandi la intalniri distractive, diferite.

Rac

Racul nu te va observa din coltul celalalt al camerei si nu se va indragosti imediat de tine. De fapt, ii va lua probabil destul de mult sa te observe. Daca ii poti arata ce persoana buna esti, nu doar cu el, ci si cu restul oamenilor, te va observa cu siguranta.

In cazul unui Rac nu este indicat sa faci nimic foarte indraznet. Lasa-l sa vada treptat ce persoana minunata esti. Acestuia ii place sa fie rasfatat, asadar lucrurile mici precum mancarea gatita de tine ii pot atrage imediat simpatia si increderea.

Citeşte mai mult pe elle.ro