Horoscop: Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia FECIOARA

Daca vrei sa cuceresti un barbat FECIOARA, pregateste-te cu multa rabdare. Nu va fi cel mai usor lucru din lume si va trebui sa o iei pas cu pas, fara sa grabesti ceva. Si daca vrei sa stii totul despre barbatul Fecioara, citeste aici.

25 aug. 2021, 12:44
Horoscop: Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia FECIOARA

Iata 7 moduri cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia FECIOARA.

1. Cere-i sfaturi si asistenta
Ca sa atragi un barbat Fecioara, fii gata sa preiei fraiele, insa far sa fii prea autoritara. Barbatii Fecioara sunt timizi si poti astepta mult si bine pana sa faca ei primul pas. In acelasi timp, insa, va trebui sa fii subtila in ceea ce priveste seductia. Daca simt ca exagerezi, vor fugi cat vor putea de repede.

Ii poti „capta” rapid daca ii ceri sfaturi sau asistenta in diverse chestiuni practice.

2. Lauda-i valoarea

Desi sunt foarte umili, barbatilor Fecioara le place sa fie laudati, mai ales in chestiuni legate de munca lor. Din moment ce a facut ceva bun, exprima-ti admiratia. Mai ales ca sunt foarte perfectionisti.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Karma acționează asupra familiei, casei, căminului. Schimbări şi în Casa Banilor

3. Fii pusa la punct

Perfectionismul Fecioarei este dus aproape de extrem. De aceea il vor atrage intotdeauna femeile care se aranjeaza, care sunt bine imbricate, bine parfumate. Fecioarelor nu le place dezordinea, asa ca ai grija cum arata casa ta atunci cand il chemi la tine.

Horoscop rune luna august, cu Mihai Voropchievici. Surprize mari pentru toate zodiile în această perioadă!

4. Ai grija de corpul tau

Fecioarele apreciaza persoanele care isi valorizeaza corpul si modul in care arata. De aceea este important sa ai o rutina de exercitii fizice care sa-i transmita barbatului Fecioara de langa tine ca esti ceea ce trebuie pentru el

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.