Horoscop: Cum să îţi decorezi casa de sărbători, în funcţie de zodia ta

Odată cu venirea sărbătorilor, începe goana după cadouri pentru cei dragi şi decoraţiuni pentru casă. Magazinele îi aşteaptă pe cei mai împătimiţi de cumpărături să se bucure de cele mai frumoase luminiţe, coroniţe, globuri sau obiecte de decor specifice Crăciunului.

RomaniaTV.net
05 dec. 2013, 09:59
Horoscop: Cum să îţi decorezi casa de sărbători, în funcţie de zodia ta

De cele mai multe ori ne lasam pacaliti de toata aceasta „vraja” creata si ajungem sa cumparam lucruri care nu ne sunt chiar atat de utile.

Iata cateva sfaturi pentru a-ti decora casa de sarbatori, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Berbecii sunt persoane practice de fel, asa ca acestor persoane li se potrivesc lucrurile simple, care nu se demodeaza si care nu ocupa foarte mult spatiu, tocmai pentru a nu fi uitate undeva in podul casei. O decoratiune simpla si de efect ar fi o coronita de Mos Craciun, care se poate prinde pe usa de la intrare.

Citeşte şi Cum îţi determini partenerul să iubească sărbătorile de iarnă

Taur

Taurii sunt gurmanzi, iar in aceasta perioada in mod sigur totul se va rezuma la mancare. Pentru ei cozonacii facuti de bunica sau sarmalutele facute ca la mama acasa in mod sigur vor fi principalul interes al lor. Asa ca de ce sa nu-si faca niste decoratiuni comestibile? Pot face diferite figurine din turta dulce pe care le pot prinde in casa, pe post de ghirlande.

Gemeni

Gemenii sunt persoane sociabile si in mod sigur sarbatorile vor fi un bun prilej pentru a-si petrece timpul in compania familiei sau a prietenilor. Asa ca de ce sa nu faca si decoratiuni impreuna? Ar putea sa invite cativa prieteni la ei acasa si sa faca impreuna coronite confectionate din hartii colorate, pe care sa le puna apoi in casa.

Citeşte şi Horoscop: Cum îţi creşti şansele de a-ţi găsi iubit până în Sărbători, în funcţie de zodie

Rac

Persoanele nascute in aceasta zodie pun foarte mult pret pe familie. Pentru ei sarbatorile sunt doar un motiv in plus de a-si petrece timpul alaturi de cei dragi, de a asculta colinde si de a darui. Cateva decoratiuni simple si de efect vor fi suficiente. Ar putea opta pentru cateva „fundite” pe care sa le agate in bradul de Craciun.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.