Horoscop: Cum să o ceri în căsătorie, în funcţie de zodia ei

Dacă vrei să nu dai greş, semnul ei zodiacal te poate ajuta să planifici cererea în căsătorie perfectă!

08 mart. 2018, 08:36
Horoscop: Cum să o ceri în căsătorie, în funcţie de zodia ei

BERBEC

Nativa din Berbec trăieşte pentru aventură şi surprize, astfel încât o cerere în căsătorie ar trebui să includă toate lucrurile palpitante la care te poţi gândi.

Poate asta înseamnă să o faci în vârful unui rollercoaster sau de ziua ei de naştere. Trebuie să te asiguri că o vei da pe spate. Ceea ce îi va plăcea cel mai mult este faptul că te vei ocupa de asta fără să bănuiască nimic. 

TAUR

Nu trebuie să faci prea mari eforturi atunci când ceri în căsătorie o nativă din Taur, deoarece tot ce vrea e să îi pui acea întrebare şi să o asiguri că voi doi veţi petrece toată viaţa împreună.

Propunerea ar trebui să fie directă şi adorabil de romantică, marcată de tradiţional. Aminteşte-ţi să aduni totţi prietenii şi familia pentru acest eveniment. Poate cî organizezi o cină, însî indiferent la ce te-ai gândi, ea va dori ca oamenii pe care îi iubeşte să fie lângă ea în acel moment. 

GEMENI

Ultimul lucru pe care nativa din Gemeni şi l-ar dori ar fi să o ceri când staţi la TV sau în timpul unui eveniment la fel de neinspirat.

Dacă alegi asta, nu va ezita să îţi spună să mai încerci o dată, cu mai mult efort. Optează pentru ceva neaşteptat, din senin, cum ar fi în timpul unei plimbări prin parcul vostru preferat. Îi va plăcea să o surprinzi, mai ales dacă eşti romantic. Nu uita să te axezi şi pe unele detalii personale, cum ar fi ascunderea inelului în florile sale preferate sau propunerea să fie făcută în locul unde v-aţi sărutat prima oară. 

RAC

Ştii deja că nativa din Rac te iubeşte din toată inima, dar dacă vrei să o ceri, fă ceva răsunător.

Ea va accepta oricum, dar dacă depui un efort deosebit, va fi şi mai sigură de relaţia voastră. Cea mai bună modalitate e să alegi un loc cu însemnătate pentru ea. Propune-i în acelaşi loc unde părinţii ei au făcut-o sau locul în care i-ai spus prima dată că o iubeşti şi îi vei smulge câteva lacrimi. 

Citeşte mai multe pe eva.ro