Horoscop: Cum se comportă faţă de tine atunci când este vinovat, în funcţie de zodia lui

Femeilor nu le place când sunt minţite, iar în mod paradoxal, ele simt cand acest lucru se întâmplă. Ce-i drept, nici bărbaţii nu se pricep să se ascundă foarte bine, iar gesturile pe care le fac atunci când se simt "cu musca pe căciula", îi cam dau de gol.

RomaniaTV.net
25 nov. 2013, 09:08
Horoscop: Cum se comportă faţă de tine atunci când este vinovat, în funcţie de zodia lui

Afla cum se comporta iubitul tau fata de tine atunci cand este vinovat, in functie de zodia lui:

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec sub nicio forma nu ar recunoaste ca a gresit, si nici nu va da de banuit cu absolut nimic. Doar in momentul in care vei incepe sa-i pui prea multe intrebari sau vei deveni suspicioasa in privinta anumitor lucruri, va incepe sa devina usor iritat si este posibil sa se dea de gol in anumite privinte.

Citeşte şi Cât de mult minte un om, în funcţie de culoarea ochilor

Taur

Taurul este foarte stapan pe sine si foarte rar se da de gol cu anumite lucruri. Poate pastra foarte usor un secret, mai ales daca aflarea lui i-ar pune in pericol integritatea. Singurul lucru care ti-ar putea da de gandit ca este vinovat de ceva este aparitia geloziei. Atunci cand se simte „cu musca pe caciula” are tendinta sa te acuze pe tine de anumite lucruri.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni rareori comite greseli fata de partenera, asta pentru ca este o persoana deschisa de fel si considera ca nu are nimic de ascuns. Insa, atunci cand va gresi fata de tine, iti vei da seama foarte usor. Comportamentul lui se va schimba radical, nu te va lasa sa-i umbli prin lucruri si va avea mereu o stare de alerta.

Citeşte şi Horoscop dragoste: Ce defect te împiedică să găseşti bărbatul potrivit

Rac

Barbatul nascut in zodia Rac este foarte emotiv si nu vrea sa-i iasa partenerei din cuvant. Fiind sensibil de fel, in momentul in care va gresi fata de tine, se va da foarte usor de gol. El se va indeparta de tine, tocmai de teama de a nu fi prins. Asadar, atunci cand il vei simti mai rece fata de tine, iti vei da seama ca are ceva de ascuns.

Citeşte şi Horoscop: Ce îl deranjează la o femeie, în funcţie de zodia lui

Leu

Leul este un bun actor, are o tehnica imecabila si astfel iti va fi foarte greu sa-ti dai seama daca a gresit cu ceva fata de tine. Atunci cand va fi vinovat de ceva, Leul va incerca sa-ti atraga toata atentia asupra altor lucruri sau chiar va incerca sa te invinovateasca pe tine de diverse actiuni inventate, special pentru a iesi el cu bine din situatie.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.