Horoscop: Cum se descurcă în bucătărie în funcţie de zodie

Nu toate femeile sunt bune gospodine. În vreme ce unele şi-ar pune şi sufletul în preparatele pe care le pregătesc, altele de abia sunt în stare să facă o omletă. Nu e vorba despre rea voinţă, ci despre un alt fel de interpretare a ceea ce înseamnă femeia perfectă.

RomaniaTV.net
18 nov. 2015, 10:40
Horoscop: Cum se descurcă în bucătărie în funcţie de zodie

De aceea, iti vom spune in continuare care sunt zodiile care au stofa de bucatar si care nu:

Berbec

Nativa din zodia Berbec nu prea are tangente cu bucataria si asta intrucat nu are suficienta rabdare. De aceea nici nu reuseste sa respecte retetele, dar nici nu suporta sa ii fie creticate preparatele. In schimb, cand se va casatori va face tot posibilul sa devina una dintre cele mai harnice si pricepute gospodine.

Citeşte şi  Horoscop: Află câţi bărbaţi vei iubi de-a lungul vieţii în funcţie de zodie

Taur

Femeia Taur pare ca nu si-ar strica niciodata manichiura cu treburile din gospodarie. Totusi, pentru ca adora mancarea, face eforturi supra-omenesti pentru ca ceva bun sa iasa mereu din mainile ei. Este o buna casnica, desi nu se poate spune neaparat ca este chiar o gospodina talentata.

Citeşte şi  Horoscop. Cât de departe eşti dispusă să mergi într-o partidă de sex, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Daca este singura, se ocupa de gatit in masura in care acest lucru este absolut necesar. Mereu are impresia ca este orice altceva mai bun de facut. In schimb, bucataria ei va arata impecabil, poate si pentru ca sta prea putin in ea. Cand se marita devine o buna gospodina, iar preparatele ei nu vor fi chiar un dezastru. Nu de fiecare data!

Citeşte şi  Horoscop: Tratamente anticancerigene în funcţie de zodie

Rac

Si pentru ca cineva mai trebuie sa si gateasca pe lumea asta, rolul de gospodina perfecta si l-a asumat nativa Rac.

Citeşte continuarea pe ele.ro