HOROSCOP: Cum se poartă iubitul tău atunci când e vinovat

Femeile simt când sunt minţite, dar şi bărbaţii dau acele indicii care îi dau imediat de gol. Află cum îşi schimbă comportamentul dacă se simte vinovat de ceva, în funcţie de zodia lui.

11 oct. 2013, 08:31
HOROSCOP: Cum se poartă iubitul tău atunci când e vinovat

Balanţă. Chiar dacă se simte vinovat, nu va recunoaşte niciodată ce isprave a făcut. Atunci când vezi că încearcă să te facă să crezi că îl judeci pe nedrept şi că el este de fapt o victimă, înseamnă că l-ai prins cu minciuna.

Scorpion. Când acest nativ se simte vinovat de ceva, încearcă să fie acid cu tine şi îţi găseşte nod în papură orice ai face.

Săgetător. Se dă singur de gol dacă are ceva de ascuns. Chiar dacă se chinuie să mintă frumos, dacă îl mai întrebi o dată unde a fost aseară, cu siguranţă îţi va răspunde altceva.

Nativul din Capricorn nu poate şi nu vrea să trăiască cu acest sentiment de vinovăţie, aşa că de cele mai multe ori el este cel care vine şi se destăinuie.

Nativul din Vărsător este cel mai priceput în arta minciunilor, aşa că foarte greu poţi să-l descoperi. Uită de sentimente definitiv atunci când ascunde ceva şi se poartă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nativul din Peşti este exagerat de drăgăstos atunci când ascunde ceva, aşa că poţi foarte uşor să îţi dai seama când se simte vinovat.

Nativul din Berbec nu se simte deloc cu musca pe căciulă atunci când minte, dar dacă îndrăzneşti să-i spui bănuielile tale, atunci o să devină destul de iritat.

Taur. Schimbarea care trebuie să îţi dea de gândit este apariţia geloziei, care poate să ascundă faptul că eşti trădată în amor.

Gemeni. Când se simt vinovaţi de ceva, aceşti nativi devin foarte atenţi cu intimitatea lor şi îţi va interzice să îi foloseşti lucrurile personale.

Bărbatul din Rac se dă imediat de gol dacă se simte vinovat de ceva. El tinde să stea cât mai departe de tine pentru a evita să fie prins.

Leu. Tehnica lui este să îţi atragă atenţia asupra altor lucruri, sau chiar să te învinovăţească pe tine de diverse acţiuni inventate special pentru a ieşi el basma curată.

Bărbatul din Fecioară este foarte sensibil şi atent în general, dar atunci când se simte vinovat de ceva se schimbă radical. Dacă dă semne de insensibilitate, e distant sau chiar nervos, atunci clar îţi ascunde ceva.

CITEŞTE ŞI: Cu cine să nu te căsătoreşti: Zodiile cele mai predispuse să divorţeze