HOROSCOP. Cum stai cu banii în săptămâna 15-21 septembrie

HOROSCOP. Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta, în săptămâna 15-21 septembrie.

13 sept. 2014, 13:23
HOROSCOP. Cum stai cu banii în săptămâna 15-21 septembrie

Fecioară. Câştigi uşor banii, dar la fel de repede se şi duc. Încearcă să fii mai econoamă şi nu te lăsa păcălită de ispitele celor din jurul tău. Dacă cineva încearcă să te convingă să faci o investiţie, cântăreşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie.

Balanţă. Nu ai prea multă energie şi nici chef de muncă în acest început de săptămână, şi există riscul să fii remarcată. Chiar dacă e mai bine să nu acţionezi decât să o faci prost, cei din jurul tău nu îţi vor înţelege bunele intenţii.

Scorpion. Evită bârfele la locul de muncă, exită riscul ca în această săptămână să ţi se atragă atenţie cu privire la acest lucru. Dacă până acum existau certuri între tine şi colegii tăi, de acum intri în vizorul şefilor.

Săgetător. Te extenuezi la locul de muncă, şi îţi doreşti încă de luni să vină weekend-ul. Cu această pornire săptămână nu pare una spectaculoasă, aşa că nu te aştepta nici la un buget suplimentari, nici la laude din partea şefilor sau a colegilor.

Capricorn. Dacă până acum nu te simţeai deloc bine la locul de muncă, din această săptămână începi să porneşti pe drumul cel bun. Pare că îţi faci prieteni şi pare că începi să te acomodezi. Nu îţi face griji din această cauză, e normal să se întâmple aşa în condiţiile în care ţi-ai schimbat de curând locul de muncă.

Vărsător. Dacă eşti perseverentă la serviciu, cu siguranţă rezultatele nu vor întârzia să apară. Ai toate şansele ca buzunarele să ţi se umple de bani dacă pui mâna pe oportunitatea potrivită. Important este să fii la momentul şi locul potrivit atunci când trebuie.

Citeşte mai mult pe eva.ro

Citeşte şi Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 15-21 septembrie