Horoscop: Cum sunt influenţate zodiile de mişcarea directă a planetelor

Un eveniment astronomic rar are loc în perioada 7 ianuarie - 6 februarie 2017. Fenomenul poartă denumirea de ADPM, "Toate planetele în mișcare directă". Vibrațiile sistemului solar vor fi puternice pentru cei pregătiți să își asume noi eforturi. Iată cum sunt influențate zodiile de mișcarea directă a planetelor.

RomaniaTV.net
19 ian. 2017, 09:45
Horoscop: Cum sunt influenţate zodiile de mişcarea directă a planetelor

Berbec

Pentru Berbeci, această periodă este propice pentru noi începuturi. Dacă îți dorești să te căsătorești, de exemplu, atunci trebuie să pui acest lucru în practică. Dacă dorești să începi o nouă afacere, nu este nevoie să depui prea mul efort pentru a avea succes. Cu ajutorul energiei ajutătoare a sistemului solar, nu există niciun moment mai bun în viață pentru a-ți duce la îndeplinire planurile.

Taur

Mișcarea directă a planetelor te ajută să te detașezi de problemele cotidiene și să îți regăsești echilibrul interior. De asemenea, vei avea un tonus de invidiat și te vei simși plin de energie, motiv pentru care până pe 6 februarie va fi o perioadă favorabilă începerii unui regim de slăbire și practicării unui sport.

Citeşte şi  Horoscop: Ce nu vor face zodiile absolut niciodată

Gemeni

Acest fenomen cosmic indică percepții eronate, confuzii și neînțelegeri în relația de cuplu pentru Gemeni. Au tendința să idealizeze ceea ce trăiesc și, astfel, să trăiască deziluzii raportate la ceea ce înseamnă un parteneriat stabil.

Rac

Dacă Racii vor simți dintr-o dată o nevoie de siguranță, de afecțiune și de apartenență, acest lucru se va întâmpla din cauza mișcării directe a planetelor. Acești nativi vor dori să fie înconjurați de cei dragi și să se simtă iubiți.

Citeşte mai mult pe unica.ro