Horoscop: Cum te comporţi în dragoste în funcţie de zodia ta

Nativele din Berbec sunt pasionale şi se dăruiesc trup şi suflet, în timp ce femeile din Capricorn sunt mult mai raţionale în iubire. Vezi care este comportamentul tău amoros.

RomaniaTV.net
20 ian. 2016, 10:06
Horoscop: Cum te comporţi în dragoste în funcţie de zodia ta

Berbec

Eşti pasională, înflăcărată şi nu te dai în lături de la nimic pentru a obţine ce îţi doreşti. Eşti curajoasă şi spui lucrurilor pe nume pentru că vrei ca celălalt să ştie exact ce gânduri ai şi ce vei face. Eşti genul care nu se teme de schimbări. Ai fi oricând gata să renunţi la o relaţie veche dacă nu îţi maia duce fericirea.

Taur

Senzuala nativă din Taur ştie exact ce şi pe cine vrea. Dragostea ei este potolită, de durată şi are un efect calmant asupra partenerului. Îl faci să se simtă în siguranţă lângă tine, sentiment ce poate îmblânzi şi cel mai mare cuceritor. Eşti fidelă şi răbdătoare, deci ai nevoie de un partener care să aprecieze asta.

Citeşte şi  Horoscop: Cele mai senzuale zodii feminine

Gemeni

Eşti o iubită raţională, care pune mare preţ pe comunicare şi pe pasiunile comune. Pentur tine, opusurile nu se atrag niciodată şi eşti în căutarre aunui bprbat care îţi seamănă. O discuţie interesantă este pentru tine cel mai bun afrodisiac, căci inteligenţa şi înţelepciunea sunt calităţile care îţi atrag atenţia la un bărbat.

Rac

Visătoare şi intuitivă, îţi doreşti cel mai mult să te simţi cu adevărat legată de partener, să-i poţi spune orice, să fie iubitul şi cel mai bun prieten al tău. Eşti grijulie cu el ca o mamă, iubeşti să ai grijp de el şi îl susţii în tot şi toate.

Citeşte mai mult pe unica.ro