Horoscop: Cum va decurge relaţia cu un bărbat mai mic decât tine, în funcţie de zodia lui

Bărbatul trebuie să fie mai mare decât femeia, într-o relaţie, cel puţin aşa spune o vorbă din popor. Însă, ce mai contează vârstă când doi oameni se iubesc?

RomaniaTV.net
06 feb. 2014, 08:58
Horoscop: Cum va decurge relaţia cu un bărbat mai mic decât tine, în funcţie de zodia lui

Atunci cand te indragostesti iremediabil de un barbat, nu mai tii cont de nimic. Parca esti complet vrajita si nu vrei sa vezi dezavantajele unei astfel de relatii. Diferenta de varsta parca nu te deranjeaza, din contra, atunci cand el este mai mic decat tine, iti permiti sa copilaresti mai mult.

Cu toate astea, este important sa-i cunosti caracterul celui de langa tine, iar astrele au un cuvant important de spus.

Afla cum va decurge relatia ta cu un barbat mai mic decat tine, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Este clar ca barbatul Berbec se maturizeaza foarte greu si vrea ca totul sa fie „ca la mama acasa”. Asa ca daca vei alege sa ai o relatie cu el, nu-ti va fi deloc usor, mai ales daca este mai mic decat tine. Partea buna este ca poti „copilari” in voie cu el, acum totul depinde de tine, in functie de ce iti doresti cu adevarat de la o relatie.

Horoscop: Cum va decurge relaţia cu un bărbat matur, în funcţie de zodia lui

Taur

Barbatul Taur se maturizeaza foarte repede, ceea ce il poate face un adevarat intelectual, inca de la o varsta frageda. Desi are spirit adolescentin si stie sa se distreze, el poate fi un bun companion si iti poate inspira incredere. Relatia cu acest barbat are foarte multe avantaje. Trebuie doar sa ai grija, pentru ca el se dedica total atunci cand iubeste cu adevarat.

Gemeni

Barbatul Gemeni este destul de dificil de multumit, mai ales atunci cand este mai mic. Este un adevarat „vrajitor” al cuvintelor, asta fiind cel mai mare avantaj al sau. Daca diferenta de varsta dintre voi este destul de mare, sa nu te astepti sa se intample o minune in relatia voastra. Vei avea ceva batai de cap cu el, asta daca iti doresti ca relatia voastra sa dureze.

HOROSCOP: Conjuncturi astrale pentru multe zodii. Citeşte ce ţi-au pregătit astrele

Rac  

Barbatul Rac este foarte sensibil si inca de la varsta adolescentei stie ce vrea de la viata. El isi doreste o relatie stabila si o familie, asa ca atentia lui va fi indreptata spre acea directie. Daca va ajunge sa tina la tine, el va face tot posibilul ca totul sa mearga „ca pe roate” si sa nu-ti lipseasca nimic, chiar daca va fi o mica diferenta de varsta intre voi.

Restul horoscopului pe Ele.ro.