Horoscop: Cum vei fi la bătrâneţe în funcţie de zodia ta

Astrologii susțin că semnul zodiacal în care sunteți născuți influențează felul cum veți fii la bătrânețe. Află acum cum vei fi la bătrânețe conform zodiei tale, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
10 apr. 2015, 12:11
Horoscop: Cum vei fi la bătrâneţe în funcţie de zodia ta

Cum va fi la batranete zodia Berbec

Berbecii sunt in general foarte preocupati de munca si chiar daca la batranete pot suferi de boli asociate cu inaintarea in varsta, ei nu acorda atentie si continua sa lucreze in mod activ si sa se bucure de viata. De asemenea vor incerca sa-si diversifice existenta, sa calatoreasca sau sa practice un hobby.

Cum va fi la batranete zodia Taur

La batranete, reprezentantii acestui semn sunt autoritari fata de rude, vanzatori, medici si vecini. Majoritatea Taurilor vor acumula kilograme in plus de-a lungul anilor, iar situatia se va complica daca nu vor renunta la diverse mancaruri.

Cum va fi la batranete zodia Gemeni

La batranete Gemenii vor avea o stare de sanatate mai fragila. Daca au avut probleme de sanatate in tinerete, la batranete vor stabili noi obiective si le vor urmari cu fermitate. Ei devin foarte precauti, daca se imbolnavesc de ceva si nu ezita sa faca diverse tratamente.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO